Artık Organizasyon Yapma Vakti Gelmedi mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperkaf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,717

alperkaf

Kamp I
G serisi meraklısı abilerim ve arkadaşlarım.İki senedir bu forumda G serisi fanatiklerinin arttıgını sevinerek gözlemliyorum.Kimi zaman yazarak kimi zamanda telefonla fikirlerimizi ve bilgilerimizi paylaştık.Ancak bizde G kasa sevenleri olarak bayramdan sonra bir tanışma gezisi yapsakmı acaba veya bir yemek.Tabiki büyüklerimiz önderliğinde.Kim bilir ilerde belki klube giden yolun başlangıcı olur.Saygılarımla...

Alper Kaft.

Etiketler
Ynt: Artık Organizasyon Yapma Vakti Gelmedi mi?

Ramazan sonrası, ekim ortalarında ''Tanışma Etkinliği''miz olacak. Bu organizasyon şu an şekillenmek üzere. Burada G serisi kullanan arkadaşlarımız olacaktır elbette. Bence bu iyi bir fırsat :smiley:

cok guzel fıkır alper. bol bol G hastalari var artik turkiyede. nadir abi, iceman ibo,alper,cem,mehmet abi cartop nazim........ve gider da gider.

harika olur !!

yakinda G WAGEN CLUB TURKEY baslatiriz ;)

Şu an için en az 10 kişi var diye düşünüyorum.

Selamlar,

Bence de bir tanışma toplantısı, biz yenilerin ortama ısınması için iyi olur.

Saygılar,

Arkadaşlar, G sevenlerin arasına benide ekleyin adım tarık, bunca zaman G serisi ve unimogla ilgili tüm yazılarınızı okudum artık bende muhabbetinize ortak olayım istedim. Alper bir torpil yapta benide alın :smiley:
Bence G'lerle ama sadece G serisi araçlarla 1 gece konaklamalı bir faliyet yapalım mesela trans delmece olabilir. Çınarcık'ın arkasındaki vadiden 850-900m rakımdaki erikli ve delmece yaylalarına cıkıp bir gece orada kalıp ertesi gün selimiye mecidiye köylerinden gemlik körfezine inebliriz hatta ordanda oldu olacak bursada iskender yer hep beraber döneriz.
Bölge tabiat güzellikleri açısından çok zengin buna birde G'lerin güzelliği eklenince çok güzel fotoğraflar yakılayacağımıza emin olabilirsiniz.

vay arkadaşım hoşgeldin.Burda buyuk abileirmiz var biz daha genciz:smiley:)

selam tarık, hos geldiniz kardes! senin G mi var? hangi model,sene?

aslinda oneriniz cok guzel, keske bende katilabilseydim...... neyse, resimler ile avunurum :-[

insallah siz, benim burda yapamadigim hayali gerceklestirirsiniz. bir cok G'yi bir arada gormek gercekten mucize olur.

selamlar hus55.

yaş 37 ama genciz demi daha, ruhumuzu kaybetmeyelim yeter Alper kardeşim, teşekkürederim hus55 hoşbulduk, bende G serisi kullanıyorum cokta severek kullanıyorum, arasıra sıkılıyorum değişiklik yapıyım diyorum ama Alper sağolsun sattırmıyor.aracın bir fotosunu ekliyorum

P7310766.jpg

Selamlar,

Ben 47 iken gencim diyorum, ve öyleyim, siz neler diyorsunuz yahu.. Yapmayın böyle..Vücut kafayı takibeder unutmayın..
Saygılar,

Sn. kaptankarayel foruma hoş geldiniz.G'niz hakkında bilgi verir ve isminizi bağışlarsanız Sizi üye araçlarımız listemize ekleyebilirim.

Adım tarık nadir bey, aracım 2003 model G 400 CDI, aracın 2.sahibiyim 4 yıldırbende, 35.000km iken almıştım şuan 155.000kmde, ön-arka def.kilitleri, webasto var, aracın performansı cok iyi gücünden ve kabiliyetlerinden cok memnunum, asfalt, toprak, dağ, taş, çamur,kar farketmiyor her şartta her yolda görevini icra ediyor, tek kusuru var fazla elektronik ama buda çağın hastalığı artık napalım elektronik sistemler her araca girmiş durumda kaçış yok yinede bence arazi aracı mekanik olmalıdır diyenlerdenim
Forumları bir süredir takip ediyorum, bazen konular basit yerlere takılıp kalsada genelde cok başarılı bilgi paylaşımları oluyor. özellikle Aykut turhan arkadaşımızın verdiği bilgiler cok ayrıntılı ve teknik kendisine teşekkür ediyorum bilgi paylaşıldıkça artar.
Nadir bey bahsettiğimiz çınarcık-gemlik yayla geçişi için siz nedersiniz? eğer uygunsa arkadaşlar ekim ayı içersinde kendilerine hangi haftasonunun uyduğunu belirtsinler coğunluğun uygun olduğu tarihte faliyeti yapalım nedersiniz?

tarık,aslinda 37'den fazla gosteriyorsun....veya G400'mu cok iyi duruyor :D

saka !! G400 gercekten dehset bir arac, kibris'a sol dumen arac yasaklandi kisa bir sure once yoksa alacagim arac G400 olacakti. sanirim bundan boyle G tutkunlari artiyor,daha dogrusu GEZENBILIR'de MERCEDES G bolumu taniniyor ;)

selamlar hus55.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR