Artvin Karagöl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aykut58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,215

Aykut58

Yeni Üye
Artvin karagölde kamp yapmak istiyorum tecrübeli arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var eşim ve oğlumla gitmeyi düşünüyorum güvenli bir yer mi

Etiketler

Artvin karagölde kamp yapmak istiyorum tecrübeli arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var eşim ve oğlumla gitmeyi düşünüyorum güvenli bir yer mi
Bu Temmuz ayında karavanla konakladım , Belediyenin bir tesisi var , onun girişinde ağaçlık alanda , çadır alanı levhası var . Pek aile göremedim , genelde gençler var . Temmuz olmasına rağmen geceleri soğuk ve sürekli yağışlı ve nemli bir ortamı var . Belediye tesisi gece 24 de kapanıyor , tesis içinde konaklama yaptırılmıyor , tesiste kahvaltı dahil yemek kebap yiyebilirsiniz , fiyatlar normal , gündüzleri yoğun bir tur minibüs trafiği yaşanıyor , ve insan kalabalığı oluşuyor .

Çocuk ufaksa çadır da konaklamanızı tavsiye etmem . Bence güvenlik sorunu oluşmaz , ama kötü insan her yerde var . Çadır alanında tek çadırsanız , geri dönün derim .

Çekme karavanla gidilmesini tavsiye etmem , yolu dar ve zorlu , ben motokaravanla gittim .