Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım
Ben teşekkür ederim;
haklısınız 4.5d v8 mükemmel bir araç ama türkiye şartlarında bu fiyatlarla bu aracı dağda kullanmak imkansız (en azından benim için);aracımı değiştireceğim zaman 150kasa 4.0 prado alırım 200 kasaya göre daha kısa daha hafif
120kasadan üstünlükleri var;
Ama benim kendi tecrübem toyota sağlam bir araç,herhangi bir lamba yansa bile yolda kaldığını duymadım yaşamadım,bakımları pahalı değil (yetkili servislerden uzak kalmak şart),yedek parçası çok zor bulunuyor ve pahallı ama yedek parçaya ihtiyaç duymadığından prb yok ;D
Dağcılık ilgi alanım,istanbula en yakın dağ 250km asvalt son 50km si köy yolu sonra genellikle traktörle gidilen dağ yolları,bu araçtan sonra traktörün bile gidemediği çok kamp alanına gittik.
Kurban bayramında gürcistan metsia ushba'ya gittik (karadeniz başlığı altında gezimi paylaştım)istanbuldan 2000km orda buzulların olduğu yere off orad kadar gittik sonra dön istanbula toplam 4500km,sonraki haftalarda yenice ormanı keltepe,karda abant dağdan seben gölcük,menkeşe yaylası,sevise ihtiyacım olmadı daha;
Kusura bakmayın başınızı ağırtmak istemem ama bilgilerimi tecrübelerimi paylaşmak istedim;
Saygılarımla