Aşk-ı Memnu’nun Veda Gecesi Geliri Batman Kız Yurdun’a!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,079

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
Dizinin 70 kişilik ekibi finalin yayınlanacağı gece Kuruçeşme'deki Suada'da verilecek 'Aşk-ı Memnu' partisine katılacak. Oyuncuların da katılacağı ve biletleri 500 liraya satılacak gecenin geliri ‘Baba Beni Okula Gönder’ kampanyasına bırakılacak. Elde edilecek gelirle Batman’da Kız yurdu temeli atılacak.

Etiketler
Ynt: Aşk-ı Memnu’nun Veda Gecesi Geliri Batman Kız Yurdun’a!

ben bu tip projelere karşıyım (baba beni okula gönder tabiki değil)aşk ı memnu gibi insanları anlamsız bi şekilde evlerinde o renkli kututya kilitleyen ve aslında kötü bi nesil yetişmesine yardımcı olan(başrol oyuncularının deli gibi para kazandığı)ama set ekibinin ışıkcıların figüranların süründüğü sosyal güvencesi olmadan çalıştırıldığı vs.vs gibi projelerin bu şekilde birden bire hooooppp çok sevimli iyi gibi görünmelerini (gösterilmelerini)sevmiyorum,ki esas mesele bu dizi furyasının ilişkilerimizi zedelemesinde zaten yavaştan sosyalleşen kadınlarımızı hepten eve bağlamkta vs.bi sürü şey yazılır
İlla bişey yapılacaksa o cocuklara o paralar yine ulaştırılmalıdır ama kattiyen aslında bizi toplumca zehirleyen şeyleri iyi cici sanmları sağlanmamılıdır,

Burada amaç cici sanmalarını sağlamak değil.
Zaten aklı başında bir insan neyin ne olduğunu biliyordur.
Ben televizyon seyretmeyen bir kişiyim.
Türk dizilerinden de hiç hoşlanmıyorum. Televizyonun insanları daha da cahilleştirdiğine inanıyorum.
Bu dizilerin ıvır zıvırların önüne geçilmesi mümkün değil. Yapabileceğimiz tek şey izlememek.
Yine de herşeye rağmen gelirin kızlarımıza bağışlanması güzel bir şey.
Hiç olmazsa bir işe yarıyorlar.

tabiki amaç o değil ama sonuç o neyse bunu burdan tartışmak mantıklı değil ki zaten tartışmak amcıyla yazmadım haklısınız hiç olmazsa bir işe yarar umarım iyi bilet satılır ve yeterli gelir toplanır

SEVAL' Alıntı:
Burada amaç cici sanmalarını sağlamak değil.
Zaten aklı başında bir insan neyin ne olduğunu biliyordur.
Ben televizyon seyretmeyen bir kişiyim.
Türk dizilerinden de hiç hoşlanmıyorum. Televizyonun insanları daha da cahilleştirdiğine inanıyorum.
Bu dizilerin ıvır zıvırların önüne geçilmesi mümkün değil. Yapabileceğimiz tek şey izlememek.
Yine de herşeye rağmen gelirin kızlarımıza bağışlanması güzel bir şey.
Hiç olmazsa bir işe yarıyorlar.
Merhaba
Sakın yanlış anlaşılmasın kelimelerim ancak,tv izlemiyorum diyerek görüş bildirenlere inanasım gelmiyor.Olaki tv seyretmiyorsunuz,peki ne seyrediyorsunuz? :smiley:

Vallahi ben Seval hanımın 'okuduğum kitaplar' bölümüne eklediklerini kıskançlıkla izliyorum. Tv izlemeyen kitap okur,dostları ile birlikte olur, sinemaya, tiyatroya gider, meyhanede oturup iki kadeh rakı içip meleketi kurtarır, ya da ayık kafa ile bir fincan kahve içip aşk konuşur diye düşünüyorum. Zaten çalışan ve sosyal bir yaşantısı olan insanlar televizyona pek ihtiyaç duymuyorlar. Zamanınız gerçekten olmuyor. Bugün dizilerin de 'aman bu bölümü izlemedim, acaba neler oldu' sorusuna yanıt veremeyecek kadar zekice hazırlanmadıkalrını düşünüyorum. 15 defa izlmeyin, 20. de çözersiniz sorunu. Kitap gibi değiller yani. Ya da bence öyleler. Sektörü kötülemiyorum, oradan ekmek yiyen milyonlarca insan var. Ama herkesin de ilgi alanı başka.

Mesajı birisine saldırıldı da yanıt verme gereği duydum mantığı ile yazmadım. Bunlar da benim ufacık tefecik fikirlerim. Kusurum olduysa affola diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum :smiley:

Not: Bu bölümün tamamnı okumadım. Sadece son birkaç mesajı okuyup bunları yazdım bu da ayrıca bir not olsun...

Toplumun Aile yapısını yıkımaya yönelik dizi yapacaksın, sonra bu diziden kazandığın paranın ufak bir bölümüyle aile yapısının bu günün çocuğu, yarının annesi, öğretmeni vs. olan en önemli yapı taşını yetiştirmek için ben okul yaptım diyeceksin ve sözde kendini aklayacaksın. Amerikanın "Biz İrak halkını özgürleştirme harekatı yaptık" demesi kadar trajı komik.... Yaptıkları ve yapacakları hayırlar kendilerine kalsın.

pentaks' Alıntı:
Vallahi ben Seval hanımın 'okuduğum kitaplar' bölümüne eklediklerini kıskançlıkla izliyorum. Tv izlemeyen kitap okur,dostları ile birlikte olur, sinemaya, tiyatroya gider, meyhanede oturup iki kadeh rakı içip meleketi kurtarır, ya da ayık kafa ile bir fincan kahve içip aşk konuşur diye düşünüyorum. Zaten çalışan ve sosyal bir yaşantısı olan insanlar televizyona pek ihtiyaç duymuyorlar. Zamanınız gerçekten olmuyor. Bugün dizilerin de 'aman bu bölümü izlemedim, acaba neler oldu' sorusuna yanıt veremeyecek kadar zekice hazırlanmadıkalrını düşünüyorum. 15 defa izlmeyin, 20. de çözersiniz sorunu. Kitap gibi değiller yani. Ya da bence öyleler. Sektörü kötülemiyorum, oradan ekmek yiyen milyonlarca insan var. Ama herkesin de ilgi alanı başka.

Mesajı birisine saldırıldı da yanıt verme gereği duydum mantığı ile yazmadım. Bunlar da benim ufacık tefecik fikirlerim. Kusurum olduysa affola diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum :smiley:

Not: Bu bölümün tamamnı okumadım. Sadece son birkaç mesajı okuyup bunları yazdım bu da ayrıca bir not olsun...
:smiley: :smiley: :smiley:Merhaba
Restaurant ve bar sahibi olup aynı zamanda işletmeciliğini yapan,faktoring sahibi olan,çiftliğindeki işlerle bizzat ilgilenen,imkanlar dahilinde kendince sosyal sorumluluklara kayıtsız kalmayan ve 2 kız babası olupda ailesiyle ilgilenen biri tv izliyorsa en azından ülkesinde olup bitenlerden haberdar olabilmek için tartışma,ana haber gibi.Tabiki izlemeyen kendisini soyutlayan insanlara lafımız yok.Birde kral'dan çok kral'cı olanları bünyem kabul edemiyor.İzlediğim dizilerde var misal Ezel,öyle bir geçer zamanki gibi.Saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR