Vallahi ben Seval hanımın 'okuduğum kitaplar' bölümüne eklediklerini kıskançlıkla izliyorum. Tv izlemeyen kitap okur,dostları ile birlikte olur, sinemaya, tiyatroya gider, meyhanede oturup iki kadeh rakı içip meleketi kurtarır, ya da ayık kafa ile bir fincan kahve içip aşk konuşur diye düşünüyorum. Zaten çalışan ve sosyal bir yaşantısı olan insanlar televizyona pek ihtiyaç duymuyorlar. Zamanınız gerçekten olmuyor. Bugün dizilerin de 'aman bu bölümü izlemedim, acaba neler oldu' sorusuna yanıt veremeyecek kadar zekice hazırlanmadıkalrını düşünüyorum. 15 defa izlmeyin, 20. de çözersiniz sorunu. Kitap gibi değiller yani. Ya da bence öyleler. Sektörü kötülemiyorum, oradan ekmek yiyen milyonlarca insan var. Ama herkesin de ilgi alanı başka.
Mesajı birisine saldırıldı da yanıt verme gereği duydum mantığı ile yazmadım. Bunlar da benim ufacık tefecik fikirlerim. Kusurum olduysa affola diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum
Not: Bu bölümün tamamnı okumadım. Sadece son birkaç mesajı okuyup bunları yazdım bu da ayrıca bir not olsun...