Avcılar İçin Satılık Kamuflaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ÇAĞDAŞMUSTAFA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,443

ÇAĞDAŞMUSTAFA

Ana Kamp
Öncelikle bütün Gezenbilir arkadaşlarıma selamlar.

Elimde Av için aldığımız 3 adet pantolon,2 adet kışlık gömlek, 3 adet yazlıık gömlek ve 1 adet 43 numara yanları siyah
brandalı asker botu var.Hiç biri denenmek için bile giyilmedi.Giyileceği de yok..

1adet pantolon ve uzun kollu gömlek 75 tl. yazlık gömlek ve palaska yanında hediye.
Asker Botu nun fiyatı 75 tl.
Sadece pantolon : 40 tl
Sadece kışlık gömlek :35
sadece yazlık gömlek : onlar promosyon :smiley:

k1.jpg

k2.jpg

k3.jpg

k4.jpg

Etiketler

Ynt: Avcılar İçin Satılık KAMUFLAJ

Bu elbiseler TSK nın yeni elbiseleriyle aynı sizin nereden temin ettinizi sormamda bir sakınca yoktur inşaallah.

Merhaba;

Tabiiki sormanızda sakınca yok.İstanbulda meşhur Mercan yokuşundaki askeri kıyafetler satanbir dükkandan temin etmiştik.
Bunun yasal bir sakıncası yok zaten bildiğim kadarıyla .Yalnız avda hepsini takım giyimezsinizde an azından alt yada üst değişik olabilir.
Buda olası bir yanlış anlaşılmayı engellemiş olur.Eğer yasal bir problem varsa bizim avcıların yarısından çoğu kulanıyor.Şimdiye kadar herhangi bir uyarı ve ya ceza alanı duymadım.

kullanimda her hangi bir sikintisi yok. sizde mercandan alma yerine ebaydan getirseydiniz yari fiyatina alabilirdiniz.

Kusura bakmayın ama bende bir tsk mensubu olarak buna karşı olduğumu söylemeden geçemiyeceğim sizde biliyorsunuzki bu tip elbiseler kötü niyetli kişilerin eline geçtiğinde bazı sıkıntılar yaşandığını geçmişteki acı tecrübelerimizden biliyorum ve bu gibi malzemelerin bu şekilde alenen satılmasını doğru bulmuyorum hiç değilse renklerinde veya modelinde değişiklik yapılabilir buda benim nacizane fikrim yoksa sizi suçlamak gibi bir niyetim yok.

Sayın Tuğrul;
Biz de bu elbiseleri alırken aynı endişeleri yaşadık.Bir vatansever olarak size sonuna kadar katılıyorum.Biz bunları alırken niyetimiz amerikan çöl kamuflaj almaktı,gelingörünki sadece alt kamuflaj 125 TL.Buda bizi Mercan'a doğru götürdü.Ben askerliğimi biraz geç yaptım.Bitireli 6ay kadar oldu.Yaş 30.Zaten bunları orda da görmüştüm ama bize maalesef vermediler:smiley:) Kısa dönemlere yokmuş :((
Onunda hevesiyle aldık.....aldıkta ne oldu..bu hafta..önüzmüzdeki hafta...sonraki ay..Bir ava gidemedik kaldı öylece.

Bu arada e_bay bildiğim kadarıyla yurtdışı alışveriş sitesi.Burda imalatı yapılan kamuflaj orda nasıl yarı fiyatına olur.
Sayın Redlıne elektronık cihazlara tamam da bu biraz tuhaf geldi.

Saygılarımla

325 kd sonrası ,88/2-3-4 ve 327 kd ler giydi.Dijital kamuflaj diye geçiyor.Normal kullanımda rütbesiz olmak şartıyla giyilebilinir.

Tam üstüne bastın dostum :D. Bendeniz 325 KD. Ama ben sadece 88/4, 89/1 ve 327 lerde gördüm.Öncesinde yoktu.Zaten ben Mardin orduevindeydim,normal kamuflajı bile giyemedim
o yüzden apar topar aldık zaten.

Ynt: Avcılar İçin Satılık Kamuflaj

10 numara :smiley: satılık kamuflaj elbise 60 TL özeliklerini linkde görebilirsiniz...

http://www.sahibinden.com/paintball_-_avci_-_airsoft_kamuflaj_takim-78WQQaXQQ24600597WQQpXQQdisplayitem

IMG_1072.jpg

IMG_1073.jpg

IMG_1074.jpg

IMG_1076.jpg

Ynt: Avcılar İçin Satılık Kamuflaj

Merhaba;

Ustam ilanın hayırlı olsunda , ayrı bir sayfa da açsaydın ya,benim ilana cevap olarak yazmışsın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler