KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ayni kus olmama ihtimali yuksek,zira o suratle suya dalan kusu o hizla su icinde takip etmenin yolu yok. Birkac makina kullanilmis olabilir ama orada dalacagini dusunup de o noktaya techizat kurmak da mumkun degil. Yine de cok cok iyi bir calisma.
Gökhan Bey çekilen kuş aynı kuş.Özel bir akvaryum kurularak gerçekleştirilmiş.Bu tip olmasa da aynı kuşun sudan çıkış anı ve dalış anı da Türkiyedeki değerli kuş fotoğrafçıları tarafından çekiliyor.
www.trakus.org adresinden takip edebilirsiniz.
http://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl17@d&tur=Yalıçapkını
Tesekkurler Hakan Bey,o zaman gercekten taktire sayan bir calisma. Beni etkileyen kismi,dalis ve cikis anlarini degil;sualtinda baligi yakalama anini da yakalayabilmis olmasi. Buarada site icin cok tesekkurler, cok kapsamli harika bir site. Seslerini bile duyuyor olmak cok hos.
Yılmaz Bey merhaba.Sorunuz bana ise çekimleri maalesef ben gerçekleştirmedim.Çeken kişi Angel Pulido Domínguez diye bir fotoğrafçı.Teknik olarak ülkemizde uygulaması zor bir çekim tekniği.canon 40D ve ve 17-40mm ile çekilmiş.Bu fotoğraflar kuşun doğal ortamında değil tamamen sanal bir ortamda çekilmiş.Büyük bir akvaryumun arkasında özel paraflaşlar ve ışık düzenlemeleriyle çekilmiş.Her ne olursa olsun çok iyi teknik ve sabıra ihtiyaç var.anırım binlerce kareden 10 larca kare çıkmıştır.
Ben de kuş ve yaban hayat fotoğraflarıyla ilgileniyorum.Sadece bir kere bu aksiyonda çekebildim, ama tamamen kendi doğal ortamında ve 500mm f4 lens ile.
Hakan Bey, öncelikle cevap vermek inceliğini gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu 68'liler (izin verirseniz, kendimede bir hisse çıkararak) genelde değerli insanlardır. Benimle ilgili kısmı ciddiye almayın, bir espiriydi. Tekrar teşekkür ediyorum.