Avrupa Tatili

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dünyanur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,329

dünyanur

Yeni Üye
merhaba bu yaz tatilinde 20 gün için amsterdama gidiyorum çocuklarımla , amsterdam da kardeşimde kalıcaz. ancak okadar yol gitmişken komşu ülkelere de gitmek istiyorum... ancak parist e ucuz yollu nerde nasıl kalırız bilmiyorum.. louvr müzesini görmek istiyorum ama bir haftada bitmezmiş doğru mu? onun yerine dorsay müzesini önerdiler kısa sürdüğü için.. ne önerirsiniz buna benzer paris deneyimi olan var mı ? yada amsterdam duraklı bir gezi planı nasıl olabilir ki ?.. sağlıcakla kalın..

Etiketler
Ynt: Avrupa Tatili

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22015.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=277.0
linkleri size yardımcı olacaktırr. Yine bir yardıma ihtiyacınız olduğunda bizler burdayız. Eeee malum gezenbilir :smiley:

Paris'te bir Türk'ün, Hikmet Bey'in sahibi olduğu otelde uygun fiyatla konakyalabilirsiniz.
Otel Malakoff semtinde. Metro durağına da yakındır. Amsterdam'dan Paris'e 5-6 saatlik bir otobüs yolculuğuyla ya da trenle gidebilirsiniz.
Telefonu: 00 33 147 35 46 46

çok teşekkür ederim, bunu değerlendireceğim.. çok sevindim...paris te bir Türk ün otelinde kalmak güven verdi şimdiden..

selam... amsterdama gidecekseniz en yakın belçika ve luksemburgada ugrayın derım. yanı en azından baskentlerı bır gorun. gunu bırlık bıle yapabılırsınız buralara... ozellıle luksemburg ıcın. parıste kalmaya gelınce F1 otellerı var bayagı uygun. ben ıkısene once kaldım 3 kısılık odada 1 kısı 50-60 auro kadardı dıger kısler 1 auro.. gayet uygun. sehrın ıcınde degıl ama taksı yada metro ıle ulasım var ayrıca otobusle. sehrın ıcı degıl dedıysemde bı ıstanbula gore kadıkoyu merkez alırsak bostancı meaafesıne denk gelır . cok uzak degıl yanı . hatta belkı daha da yakın cunku bız yuruyerek merkeze gıdıyorduk 20 dk da falan.. ayrıca oraya gıdıyorsanızda Lo. muzesınden sasmayın 1 gun ayırın artık ne kadar gorebılırsenız :smiley:.. sımdıden ıyı tatıller. ayrıca www.hostelworld.com bu sıteden de kalacak yer bulabılırsınız..ç yorumlar falanda var otelelr hakkında.. guzel bır sıte...

Selam;
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Lüksemburg'u düşünüyorum. Ama yolda kesinleştireceğim. Paris'e ailece daha önce 2 kez gittik. Hem de bir Türk'ün sahibi olduğu, küçük bir mutfağı da bulunan odalara sahip otelde konakladık. Paris'i bu kez düşünmeyeceğiz. Önerilerinizi not ettim. Mutlaka yararlanacağım. Sağolun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR