Avrupa Yollarında 6000 Km

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,714
Ynt: Avrupa Yollarında 6000 Km

Sayın RÜZGAR,

Şu "mavi camper"ınızı, "Benim Karavanım" bölümünde anlatabilme olanağınız yok mu?

Saygılarımla.
Cavid Sezen

Etiketler

Sayın Rüzgar,

Asprovalta'da bir yanımda İtalyan bir komşu vardı, diğer yanımda ise Yunanlı bir komşu. İngilizce bilmediklerinden hello'dan öteye gidememiştik. Karavanların fotoğraflarını da çekmiştim ama hafıza kartlarını kopyalarken yaptığım bir hata yüzünden fotoğraflarımın bir kısmını yitirdim. Bu nedenle komşuların sadece gölgesi görülüyor. Akşam güneşinden yararlanıp ananasları ve deniz gereçlerini kuruturken, ve Sabah balıkçısı resimlerini gönderiyorum... dedim ama gönderemedim. Server internal Error hatası alıyorum.

güzel paylaşım için teşekkürler.deneyimleriniz bu konuya meraklılar ve gezi planlayanlar için çok değerli. benim de hedefim en kısa zamanda bir motokaravan alıp önce avrupa daha sonra da ipekyolu yapmak.

Şu yağmurların camları tıkırdattığı soğuk kış günlerinde ufacık bir anı parçası bile yetiyor o güzelim günleri anımsamam da.
Gülümseyen bir çiçek, güneşin fotoğraflardan bile yayılan sıcaklığı, bir tas deniz suyu, bir yeşil yaprak...
Hepside , yaz günlerinin kaldırılan kadehlerinden ortalığa saçılan renkleri değilmi ki solana dek bizleri hayalden hayale sürükleyen
Bu kadarcık anımsatmanız bile mutlu etti bizi.
Sevgiler,

RÜZGAR
Not: Bir de fotoğraf eklemeye çalıştım ama denemelerim başarılı olamadı. Fotoğrafta Yunanistanın Chalkidiki' sinde bir yerlerde sizlerin şerefine kadeh kaldırıyorduk...

Sayın FSİRİN çok keyif aldım hemde yanlızca 1 tanesinin yanlızca resimlerine birazda yazılarına, iki üç tanesinede hızlı hızlı baktığım halde.Bu akşam fırsat bulursam evdeki harici hard diske atıp tv de büyük olarak seyretmek istiyorum,böylece benim zorumla karavancı adayı olan eşimide benim gibi karavanlara büyük sempati duyurmayı becerebilirim.Romanyada 3 sene kalmıştım ve nefret etmiştim herşey bana yarım gibi geliyordu ama bu gezilerde uzun zamandır ilk defa oralara gitme isteği oluştu.Daha çok balkanları merak ediyorum artık ilerde yurt dışı olursa sanırım ilk gideceğim yerler oralar olacak.Tekrar tebrikler

Ferhat bey, yaptığınız gezinin tamamını okumayı sonunda becerebildim. Çünkü biraz zaman sıkıntısı, biraz uygun keyifli bir anı yakalama çabası, birazda **'in azizliği nedeniyle sıkıntım oldu. Ama bu akşam tüm engelleri aşıp, amacıma ulaştım. Her gezi yazısı beni heyecanlandırır, hemen hayalimde direksiyona oturuveririm. sonra da aksın yollar, gezilsin başka dünyalar. Sayenizde hiç aklımda olmayan yerlere gidip, yeni ufuklara ulaştım, artık görmek istediğim yeni ülkeler, şehirler var. Hoş ve detaylı anlatımınız için teşekkürler. Elinize sağlık...

Bayıldım . İki kere okudum . Çok önemli notlarımıda aldım . Sizden ricam arabanızın içinde yaptığınız değişikliklerin resimlerini varsa göndermeniz . Kaç modeldi. Bende de Hyundai H100 1998 modeli var. Sizin araçtan fikir almak istiyorum. Araca özel keşke yaptırsaydık dediğiniz ilave neler olabilir. Tavsiyeleriniz. Bekliyorum.

Sn.karagöllü;
Benim karavanım/fsirin başlığı altında karavanın detayları fotoğraflarıyla anlatılmakta. Bir göz atmanızı öneririm.
ilgili topik:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25953.0

ferhat bey saygılar,
gezinizi anılarınızı okumayı çok istiyorum. fakat bulunduğumuz yerdeki internet sistemi share ve torent sitelerinden indirmeye karşı korumalı. mümkünse yesildal_fatih@hotmail.com email adresime gezi anılarınızı gönderirmisiniz.
şimdiden teşekkürler.

İlginiz için çok teşekkürler. Avrupa Yollarında 6000Km Dosyalarının toplamı 45MB civarında. Birkaç MB üzerinde e-posta sisteminden göndemiyorum. Gmail izin vermiyor(veya ben başaramadım). Başka bir bilgisayar ve internet şebekesinden indirme şansınız yokmu?

Selamlar
Ferhat Şirin

ferhat bey ben başkabir yol buldum çok sağolun.

Merhabalar ferhat bey;

Gmaildan 100 mb a kadar dosyalari gonderebiliyorsunuz. Ben bir cok dosya gonderip aliyorum. Fakat gonderdiginiz kiside buyuk dosyalar alabilen bir mail sisteminin uyesi olmasi lazim.

Bu arada gezi yazilarinizi daha onceden indirmistim fakat o bilgisayarim bozuldu ve icine gittiler su anda yeniden indirmek istedim ve bu dosyayi sadece ucretli uyeler indirebilir diyor **de. Bu dosyalari baska bir yere yukleme ihtimaliniz varmi rica etsem. Hepsini bir arada bir baska dosya yukleme sitesine verirseniz sanirim daha kolay olacaktir.

Tesekkurler,

Merhaba,

Gmail ile birkaç defa 10MB dolayında dosya göndermeyi denedim hiçbirinde başarılı olmadı.

Linkleri kontrol ettim herhangi bir sorun görülmüyor. Ben de ücretsiz indirmeyi kullanıyorum. Hemen indirmek için geri saymaya başlıyor. ???

Aşağıdaki linkten yazılara toplu olarak da ulaşabilirsiniz. (yine rapid üzerinden)

http://www.nefer.com.tr/Gezi/Gezi.html

Saolun ferhat bey;

Dun aksam defalarca denedim calismadi. Simdi denedim calisti. Belkide gecici bir ariza vardi ** de.

Tesekkuler.

Yazı dizinizi indiremiyorum.
mumkunse qwert78@gmail.com adresine mail atabilirmisiniz.
şimdiden teşekürler.