Avrupadaki Motokaravan Üreticilerinin Link Adresleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EvliyaCelebi2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,743
Ynt: Avrupadaki Motokaravan Üreticilerinin Link Adresleri

Cihat Bey, konu herhalde sizin için artık aktüel değil ama, bilginiz olsun diye yazıyorum. Aşağıda linkteki firmaya bugün karavanın gaz kontrolünü yaptırdım. Aynı tüv gibi gaz kontrolünü de iki yılda bir yaptırmamız gerekiyor. Kontrolu yapan firmanın aynı zamanda sahibi. Zaten tek kişi çalışıyor. Genellikle panelvan araçların karavana dönüşümünü yapıyor. Kendisiyle biraz sohbet ettim.“ Müşteri bana karavanda ne istediğini söyler, bende malzeme, cihaz fiyatlarını ve ne kadar zamanda yapabileceğimi hesaplayarak bir fiyat teklifinde bulunurum“ dedi. „Nasıl bir karavan istenildiğini bilmeden bir fiyat söylemek mümkün değil ama, karavana dönüşümün ücreti 5.000 – 25.000 € arasında“ olduğunu söyledi. 25.000 € fiyatta yüksek tavan ve montajıda var.
http://www.mobile-freizeit-steffen.de/
 

Etiketler
Ynt: Avrupadaki Motokaravan Üreticilerinin Link Adresleri

http://www.furgomania.com/en/

Orjinal koltuklari değiştirmeden hizli yatak çözümleri var.
 

Ynt: Avrupadaki Motokaravan Üreticilerinin Link Adresleri

Hüseyin bey,

Karavandan vazgeçmiş değilim. Yalnızca nasıl yapabilirim onun muhasebesini yapıyorum. Şuanki düşüncem yerli üreticileri gezip fikir sahibi olmak ve Ağustostaki Düsseldorf fuarına gitmek istiyorum. Bu arada da maddi yönden hazırlık yapmam gerekiyor. Yani bu sezon değilde önümüzdeki sezon Allah nasip ederse aranıza katılmak istiyorum.

Paylaşımınız için de teşekkür ederim. Kesinlikle yararlı olacaktır. Sanırım bu firma reimo gibi firmalardan mobilyayı temin edip edip montajını yapıyor.
 





Internette gezerken Reimo firmasının Türkçesini gördüm. Yenimi bilmiyorum ama Türkçe olması bilgi almayı kolaylaştırırl
Reimo Minibüs, Kamp Aksesuarları, Minibüs Dönüşümü, Motokaravanlar, Çekme Karavanlar

Bursa'dan Viya Karavan Reimo ile anlaştı. Reimo'nun ürünleri artık Türkiye'de Viya Karavan tarafından satılacak. En son showroom hazırlanmak üzere hazırlıklar yapılıyordu. Yakın zamanda showroom hazır hale gelir.
 

Reimo nun kendisi pahali , viva karavana bayi kar marji + yol masrafi kadar indirim yapmaz ise cok satis olmaz bence.
Hayirli olsun yine de..guzel haber.
 
Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,518,007
Kayıtlı Üye Sayımız
172,099
Kaydolan Son Üyemiz
Attorney58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst