tiskeli' Alıntı:arkadaşlar güzergahımız yenikent eski bucuk köyünden füze üssüne çıkacağız tepeden başayaş köyüne inerek ayaş yoluna çıkacagız ankara istikametine doğru 3-5 km gidip karayolları bölge müdürlügü karşısından dağa saracağız 7km ileride bulunan gökçebağ köyüne ineceğiz sol tarafa yönelip bayram köyüne tekrar sağa dönüp 6km sonra ılıca köyüne ineceğiz burada eskiden kum ocağı olarak kullanılan 200-300 dönüm büyüklüğünde engebeli her aracın kendini deneyebileceği boş alan var gezimizde bahar mevsimi içinde olmadığımızdan pek yeşillik göremeyeceğiz güzergahımız üzerinde pek büyük olmayan 3 tane göl var füze üssünden ankara manzarası gökçebağ köyüne inmedende ayaş ovasını göreceğiz yağmur yağsaydı dahada güzel olurdu kısaca anlatmaya çalıştım
sende her etkinlikte aynı malum sey en kısa surede aramızda gormek istiyoruz seni tamertamertms' Alıntı:gelmeyi çok isterdim ama malum sebeplerden dolayı etkinliğe katılamıyorum çok üzgünüm inşallah bir sonraki etkinliğe... size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum ...
cumhurkose@msn.com' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Ben Eryaman dan Ayaş yoluna inip sincan ayrımındaki opet den gelen arkadaşlara katılmayı planlıyorum... en son 9:30 teker dönecek şekilde buluşulacaktı...
9:40 da ben de ayaş yoluna inmiş olacağım... durup beklemek yerine yavaş yavaş sincan organizeye doğru hareket edeceğim... yolda hem iletişim kurabilmek hemde tanıyabilmem için opette buluşacak arkadaşlardan araç ve GSM bilgisi bekliyorum![]()
Benim araç Beyaz Toyota Hilux... yarın görüşmek üzere
Cumhur KÖSE
GSM : 0 505 389 11 03
ttos' Alıntı:serkan gozukmuyorsun artık?