Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan brothers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,297

Etiketler
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

merhaba arkadaşlar
6 mart 2011 ayaş gezimiz için son bilgileri paylaşmak istedim ; özellikle yeni katılan arkadaşlar konvoy kurallarını ve aşağıda vereceğim topicteki bilgileri dikkatle okursanız sevinirim
hava şartlarına göre araç ve kişisel ekipmanlarımızı bulunduralım

buluşma noktası : istanbul yolu sincan sapağından önceki opet benzin istasyonu ( taymek fırını olan )

buluşma saati : 09:30 da teker dönecek şekilde hazır olalım

telsiz frekansları : pmr 5.00 cb 25

gezenbilir konvoy kuralları http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

gezenbilir doğaya saygı manifestosu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

listemizin son durumu

1- selim 2 kişi l200 eşli
2- erhan 3 kişi terrano eşli
3- Fatih YILDIRIM * kişi 92 XJ
4- Metin ÖZEL 2 kişi CJ5
5- murat çelik 3 kişi 91xj
6- mehmet çakmak 3 kişi 93zj
7- sinan ve haydar 3kişi 91 lada niva
8- hüseyin ertaş 2 kişi ısuzu d max
9- tuncer 2 kişi terrano eşli
10- sefer 3 kişi zj eşli
11- Ömer Gençer 2 kişi Besta 4x4
12 - Cumhur KÖSE 4 kişi 96 Hilux eşli + 2 çocuk (5 ve 7 yaş)
13- Serkan 2 kişi vitara

tiskeli' Alıntı:
arkadaşlar güzergahımız yenikent eski bucuk köyünden füze üssüne çıkacağız tepeden başayaş köyüne inerek ayaş yoluna çıkacagız ankara istikametine doğru 3-5 km gidip karayolları bölge müdürlügü karşısından dağa saracağız 7km ileride bulunan gökçebağ köyüne ineceğiz sol tarafa yönelip bayram köyüne tekrar sağa dönüp 6km sonra ılıca köyüne ineceğiz burada eskiden kum ocağı olarak kullanılan 200-300 dönüm büyüklüğünde engebeli her aracın kendini deneyebileceği boş alan var gezimizde bahar mevsimi içinde olmadığımızdan pek yeşillik göremeyeceğiz güzergahımız üzerinde pek büyük olmayan 3 tane göl var füze üssünden ankara manzarası gökçebağ köyüne inmedende ayaş ovasını göreceğiz yağmur yağsaydı dahada güzel olurdu kısaca anlatmaya çalıştım
anlatım güzel.harita üzerindende gösterirsen mükemmel olur,en azından benim için.sakaryadan erken dönüp katılma ihtimaline karşı sizi daha çabuk bulurdum.
yada ilk çamur geçişi neresi ? en azından orada selimi bulurum :D :D :D

son_kral_54' Alıntı:
anlatım güzel.harita üzerindende gösterirsen mükemmel olur,en azından benim için.sakaryadan erken dönüp katılma ihtimaline karşı sizi daha çabuk bulurdum.

murat çelik' Alıntı:
ilk camurda iz olarak selim imi bırakalım ;D ;D

arkadaşlar selim kendini hayır işlerine adadı artık ;D ;D ;D

murat çelik' Alıntı:
ne hayırı ya hayırdır

biz çamur derken adam nirvana yolunda ; hamdi abiden sonra olmuş herşey şimdi bağışlar , hayır işleri kendini insanlık için adamış ;D ;D ;D

murat çelik' Alıntı:
ozaman sunu anladım sen gelmessen kalsınmı orda ;D ;D ;D
ona kalmış.tmm sizsiniz,derse çıkarın yani okadarda gaddar olmayalım dimi ;)

neyse ben yatayım sabah 6 kalk.uykuyu alamazsam fırının karşısında sıcakta uykum geliyor :D
iyi muhabbetler....

son_kral_54' Alıntı:
hamdi abi nallıhan üzerinden gelirsen en uzak ayaş yoluna 10 km açılacağız yani ayaş yolunun ya sağında ya solunda olacağız harita indirme işini beceremediğimden indirmedim

Selamlar,

Bende geleyim bi işim çıkmazsa...

Şükrüyle konuştum, beraber geliyoruz...

1- selim 2 kişi l200 eşli
2- erhan 3 kişi terrano eşli
3- Fatih YILDIRIM * kişi 92 XJ
4- Metin ÖZEL 2 kişi CJ5
5- murat çelik 3 kişi 91xj
6- mehmet çakmak 3 kişi 93zj
7- sinan ve haydar 3kişi 91 lada niva
8- hüseyin ertaş 2 kişi ısuzu d max
9- tuncer 2 kişi terrano eşli
10- sefer 3 kişi zj eşli
11- Ömer Gençer 2 kişi Besta 4x4
12 - Cumhur KÖSE 4 kişi 96 Hilux eşli + 2 çocuk (5 ve 7 yaş)
13- Serkan 2 kişi vitara
14- Alfonse&Şükrü Girdap 2 kişi GC ZJ 5.2L

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR