KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)
hunter_34 o kadar balıktan sonra senin fronti herhalde full balık kokuyordur di mi?Halbuki yola çıkmadan bir gece önce alırdınız hamsileri olay biterdi....
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)
Bende siteyi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama henüz bi aktiviteye katılamadım. Ve benim araçta vinç, yükseltme kiti falan yok hatta mt lastik bile yok, standart bi 4 çeker araçla bu geziye katılabilir miyim acaba? ( Araç: Ssangyong Actyon Sports)
Ediz kardeşim katılırsan seviniriz takıldığın yerde de yardımcı olacak araçlarımız mevcut bu yönden endişen olmasın gerekli bilgiler bu forumda var zaten başlangıç sayfasına doğru gidersen lüzumlu bilgilere ulaşırsın gezi zaten keşif eğlence amaçlı kırıcı olmaz fazla umarım keyf alırsın
En baş kısımda da Çağrı telefonunu yazmıştı oradan ona ulaşıp daha detaylı bilgi alabilirsin bence listeye kendini dahil et ; bir yerden başlamak gerek