Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
bende şimdi off line olacağım servise gidiyorum silecek suyunu koyduğum kap delinmişti gelmiş gidip onu taktırayım erzaklarımı alayım sizede kolay gelsin
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
Herkes bakımla uğraşıyo abi sanırım. Valla ben bile her ne kadar yokuşa falan girmeyecek olsamda yağ değiştirdim bütün alt takımları kontrol ettirdim erzağı tamamladım geldim.
erzak hazırlıklarıda var herkezde.benım arabada 4 kişi olucaktık havayı goren telefon acıyor bızım ıısımız cıktı dıye.sımdı benle beraber 2 ye dustuk bakalım.tek kalma ıhtımalım cok yuksek gıbı gozukuyor
fatihoz66' Alıntı:
bu yaptığımızın bir extrem bir spor dalı olduğunu unutmayalım.isteyen istediğini içebilir ama sonuçta alkolun etkisi ile kontrol, reflex kaybı ve aşırı cesaret oluşabilir buda yapılmayacak hataları yanında getirir
arkadaslar bırkac soru
2 hafta oncekı bolu aladağ gezısıne katılan varmı aramızda
bırde beykent ayazağa kampusu ayazağa koyunun ıcındemı sabah sabah kaybolmayalım
son olarak yemek olayını ne edıyoruz, herkes kendı bacagından degılmı, ates falan denıyordu en son