Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

abi türkiyede bulamadım yaaa benimkisi alman versiyonu burada 5 tane diff buldum uymadı

Etiketler

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

türkiyede bir yerde buldum 700 dedi ama diş sayısı olmadı 2,2 difi bir yerde var dediler 1,500 dediler 3 tane vardı onlarda 2,2 en son biyerde daha vardı oda 2,2 2,500 lira çektiler fiyatı ben şimdi almayada buldum 34 euro)))))))))))) ama oradad işçilik pahalı saat ücreti 100 euro pehhhh alllaaaamm yaaaaaa))))))))) bekliyorum şu an hurdalıkta arkadaşlar benim araçtan olan frontinin üstünde 4 araç varmış onları indiriyorlarrr ne sağlam arabaymış peaaaaaaaaa)))))

adamların hurdalıkları bizim için cefherle dolu neler neler var aslında şu cıkma parca italatını serbest bıraksalar burlarda parca sorunu kalmaz

çok doğru Dursun kardeşim ,ayrıca onlar bizimkiler gibi fırsatçı da değiller istediğin parçaya fahiş fiyat çekmiyorlar ,ben oradan araba toplayıp muayeneden geçirip uzun süre kullandım ,bunu burada yapmak istesem yanarım......

iyi geceler dostlar biraz evvel ayazağa ormandan geldim tolgayla (abbas) beraberdik süper çamur vardı anneanneye tabiki giremedik babaanneyi düşünmedik bile ama tam üç saat debelendik her yer lokum gibi olmuş süperdi çamur harikaaa 8) 8)

Dostlar merhaba,

Bir onerim olacak;

Cok yuksek sayida katilim olmasi sebebiyle, bu geziyi bir anlamda bir bulusma organizasyonuna cevirsek diyorum. Herkes bulustuktan sonra toplu halde soft bir parkurdan arzideki baska bir toplanma alanina ulassak ve burada hem muhabbet ve hem de uzun uzun yiyenbilir olayina girilirken, isteyenler kucuk gruplar halinde bolgede off road yapsalar. Yani toplu soft geziden sonrasi siledeki gezenbilir tanisma gezisine benzese ne dersiniz?

Gezinin organizatoru degilim tabii ama haddimi asmadan onerimi sunmak istedim.

Selamlar.

Günaydın herkese,Güven kardeşim bir etkinlikte yapılması gerekenler ortaklaşa alınan kararlar doğrultusunda hepimize zevk verebilir , bu nedenle her türlü öneri ve tekliflere açık olduğumuzu tüm arkadaşlarımızın da bilmesi yerinde olur.Amaç toplu halde iyi vakit geçirebilmek bu arada da henüz tanışma fırsatı olmayanların tanışması ve dediğin gibi arasında da soft veya hard off-roada girebilmesidir
Böylesine kabarık bir katılım listesi ile uygun olur fakat diğer arkadaşlardan da düşüncelerini belirtmelerini rica etsek fena olmaz ,bekliyoruz.......

eksperoto-serkan pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Cagri_ali ........................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................. NİVA
04- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................. cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri )
08- evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
12- Enwer ............................. cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook/çeki demiri (aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
37- AyhanKURNAZ....................Niva
38- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır )
39- hakan3005.........................blazer -atr lastik
40- eksperoto-serkan................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Cagri_ali ........................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................. NİVA
04- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................. cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri )
08- evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
12- Enwer ............................. cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
25- fatihoz66 ......................... G.vitara- mt lastik/vinç/diflook/çeki demiri/telsiz
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
37- AyhanKURNAZ....................Niva
38- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır )
39- hakan3005.........................blazer -atr lastik
40- eksperoto-serkan................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-

ergıcan abı ben buyugunce rubıcon olacam ya

güven arkadaşım sana katılıyorum 27. sayfada bende fikrimi belirtmiştim

bencede bu kadar kalabalık bir sayıyla belgratta güzel bir alanda toparlanıp sohbet mangal tadında azmak isteyenlere zorluk derecesine göre layt ve hart olmak üzere iki etap önceden belirlenmiş akabinde günün kırıterlerini degerlendirmek ve herkes evine şeklinde olabilir yoksa 40 arac belgrata dalarsak ancak iki günde cıkarız etapalardan yogun trafik yüzünden

wranglercem' Alıntı:
ergıcan abı ben buyugunce rubıcon olacam ya

hadi bakalım inşallah.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...