Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
hakan3005' Alıntı:
ergican abi ben 100 gr lık ekmek yaptırıcam pazar gunu ıcın en az 150-200 tane getırırım abii dursun usta bizim cşhazı tamamladıgımız zaman ben sana haber verırım.bir yerde gorusuruz.şimdi arabanın rot kolları kırık onları bulmaya calısıyoruz birazda galeta grissini getırırım abı ne olur ne olmaz aralarda acıkanlar olur belki
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
ateş
can adalı
mithatcan
expres
eko
tuncay
yuzen_adam (koray)
şu anda anadolu yakasından geliceklerin listesi bu kadar , lütfen konvoya katılmak istiyenler listeyi kopyalıyarak adlarını yazsınlar .paraz sabahı saat 8 de ankara asfaltı göztepede yeni açılan optimum alışveriş merkezinin yanında SHEELL benzin istasyonu var , hem yakıt almak için lpg ve benzin almak istiyenler için en uygun yer orası otoparkıda geniş alan olarak gayet rahat toplanırız.
beatrix' Alıntı:
Beylikdüzü'nden itibaren gelecek olanları ben toparlayıp Ayazağa buluşma noktasına getirebilirim.
TEM' den gitmek çok daha rahat ve mantıklı.
Sadece kaç araba olabileceğimizi bilmiyorum.
TOPLANMA YERİ: Güneşli MC DONALD'S önü (METRO GROSSMARKET arkası)
Saat : 8:15
Buradaki iki benzin istasyonundan ikmalde yapabiliriz....!
Beylikdüzü'nden itibaren gelecek olanları ben toparlayıp Ayazağa buluşma noktasına getirebilirim.
TEM' den gitmek çok daha rahat ve mantıklı.
Sadece kaç araba olabileceğimizi bilmiyorum.
TOPLANMA YERİ: Güneşli MC DONALD'S önü (METRO GROSSMARKET arkası)
Saat : 8:15
Buradaki iki benzin istasyonundan ikmalde yapabiliriz....!
1- Beatrix ZJ Ergun Erakman
2-hunter_34
ah beaa ergün abi seni hiç yanlız bırakmaz bu ayzağa off-road grubu bende seninleyimmm