fazla riske girmeyeceğini biliyorum da gene de uyarayım dedim , kilit olayına da gireceğim falan diyordun yoksa ben yanlış mı anladım ya da okudum , belki de öyle olmuştur ; esas konuyu bu gün halledersin (iletişim cihazın)..........
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
ergican abi eğer yağmur yağdıysa donanımsız araçları bence hiç ormana sokmayalım dün akşam berbattı şimdi yağmurdan sonra iyice balcık olmuştur koltuğun çıışındaki yokuş zaten sırf balçıktı oradan araçların çıkacağını hiç sanmıyorum yada ineceğini
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
hunter_34' Alıntı:
ergican abi eğer yağmur yağdıysa donanımsız araçları bence hiç ormana sokmayalım dün akşam berbattı şimdi yağmurdan sonra iyice balcık olmuştur koltuğun çıışındaki yokuş zaten sırf balçıktı oradan araçların çıkacağını hiç sanmıyorum yada ineceğini
Evet aramızda çok fazlasıyla donanımsız araç olacak, sonra perişanlık ve fiyasko olmasın.
Madem tanışma toplantısına dönüştü olay kamp yerine kadar gidiş etabını iyi belirlemek lazım.
Yoksa daha ilk geçişte birkaç araba birkaç saati alabilir.
Haaa, sonra oradan sağlıklı bir ekiple esas sıkı etaba girilir, diğerleride kamp alanında bekler veya arabalara seyirci olarak misafir olur diye düşünüyorum.