yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 28,176 Tepkime Puanı 5,982 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 3 Ocak 2022 #1 Karavancı çifte geçmiş olsun diliyorum. Bursa plakalıymış. Kışın aman dikkat, kış koşulları şakaya gelmiyor... Ayder Yaylası’nda karavan devrildi Ayder Yaylası’nda karavan devrildi www.hurriyet.com.tr
Karavancı çifte geçmiş olsun diliyorum. Bursa plakalıymış. Kışın aman dikkat, kış koşulları şakaya gelmiyor... Ayder Yaylası’nda karavan devrildi Ayder Yaylası’nda karavan devrildi www.hurriyet.com.tr
mehmetaliguney17 CAPTAİN Mesajlar 365 Tepkime Puanı 241 Yaş 54 Yer ÇANAKKALE 4 Ocak 2022 #2 yugun' Alıntı: Karavancı çifte geçmiş olsun diliyorum. Bursa plakalıymış. Kışın aman dikkat, kış koşulları şakaya gelmiyor... Ayder Yaylası’nda karavan devrildi Ayder Yaylası’nda karavan devrildi www.hurriyet.com.tr Genişletmek için tıkla ... evet kaza çok zor oraya gitmişliğim var allah yardımcıları olsun fırtına deresi fenadır
yugun' Alıntı: Karavancı çifte geçmiş olsun diliyorum. Bursa plakalıymış. Kışın aman dikkat, kış koşulları şakaya gelmiyor... Ayder Yaylası’nda karavan devrildi Ayder Yaylası’nda karavan devrildi www.hurriyet.com.tr Genişletmek için tıkla ... evet kaza çok zor oraya gitmişliğim var allah yardımcıları olsun fırtına deresi fenadır
Sami Demirpaz Kamp II Mesajlar 220 Tepkime Puanı 115 Yer Istanbul 4 Ocak 2022 #3 Geçmiş olsun dilerim.
Amidala Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değmez. Mesajlar 34 Tepkime Puanı 37 Yer İSTANBUL 5 Ocak 2022 #4 Geçmiş olsun, Allah korusun tüm seyyahları...
codename1907 Kamp II Mesajlar 334 Tepkime Puanı 46 Yer Erzurum 5 Ocak 2022 #5 3 hafta önce Palandöken'deydi bu karavan. Geçmiş olsun.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 5 Ocak 2022 #6 Geçmiş olsun.