Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cudberrys Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,723

cudberrys

tüm doğaseverlere merhaba
Yer
İzmir
ağustos sıcağında Aydın'dan kaçıp şöyle yükseklere atmak istedim kendimi..ama herkesin gittiği yollardan gitmek bir Land Rover kullanıcısına yakışmaz diye düşünüp rotayı Umurlu'dan Musluca tarafına kırdım..Musluca'dan Eğrikavak köyüne kadar çok güzel bir dağ yolu var..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00805.JPG

DSC00806.JPG

DSC00807.JPG

DSC00808.JPG

DSC00813.JPG

Etiketler
Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk

Yol üzerinde pekçok güzelliğe tanık oldum. Bu güzel kelebekte objektifime takılanlardan oldu.[attachment=1]

DSC00809.jpg

Dağ yolundaki güzelliklerden birkaç kare daha...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC00811.JPG

DSC00812.JPG

DSC00813.JPG

DSC00814.JPG

Paylaşım için teşekkürler.Aracı belirtmeseydiniz,enduro tarzı motosiklet zannederdim ;D

bu çam ağacının gölgesinde mola vermemek olur mu ?[attachment=1]

DSC00821.jpg

Ödemiş'te bir kebap molası ve ardından Bozdağ'a doğru gidiş..[attachment=1]

DSC00830.jpg

Bozdağ köyünde verdiğim moladan sonra kayak tesislerine kadar gidiyorum..Ne yazık ki tesisler atıl durumda,kış sezonunda aktif olması zor görünüyor.[attachment=1]

DSC00835.jpg

ve gezimi Gölcük ile sona erdiriyorum..Gölcük tam bir doğa harikası..[attachment=1][attachment=2][attachment=4][attachment=3]

DSC00846.JPG

DSC00845.JPG

DSC00849.JPG

DSC00850.JPG

yucel59' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler.Aracı belirtmeseydiniz,enduro tarzı motosiklet zannederdim ;D
Rica ederim :smiley: Aracın tipini özellikle belirtiyorum çünkü sonuç olarak bunlar dağ yolları ve her zaman çok düzgün olmayabiliyor..Daha bugün Ovacık yaylasına dağ yolundan gideyim derken binek otomobilin egzosunu hallettim. Tabi bu da bana iyi bir ders oldu :smiley: Dağa gidilecekse tek seçenek LR ! bu dağ yolunuda sadece 4*4 kullanan arkadaşlara öneriyorum..binek otolarda gidebilir ancak aracın altı vurdukça benim kulağımı çınlatmasınlar ne olur :smiley:

Hocam Birgi'den Bozdağ'a çıkaydınız keşke daha güzel manzaralar vardı... Ödemiş'te kebabı Hurşit'ten yediniz değil mi? ;D

selimsani' Alıntı:
Hocam Birgi'den Bozdağ'a çıkaydınız keşke daha güzel manzaralar vardı... Ödemiş'te kebabı Hurşit'ten yediniz değil mi? ;D
Bozdağ'a Birgi üzerinden çıktım ama o bölgede fazla resim çekemedim ne yazık ki..zaten siteye fotoğraf yüklemekte çok fazla teknik sorunlar yaşamaktayım..Birgi gerçekten çok etkileyici bir yer, görmeyenlere mutlaka tavsiye ederim. Kebabı Hurşit'te yiyemedim,dağ yolunda o kadar acıkmıştım ki ilk bulduğum kebapçıya daldım :smiley: Umarım ilerde bir organizasyonda bir araya gelir,birlikte yeriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR