Ayı Spreyi Nerden Bulunur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bohemperest Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,851

bohemperest

Ana Kamp
İyi günler arkadaşlar,

Doğadaki tehlikelere karşı bir nebze kendimizi koruyabilmemiz için bir yol bulmamiz gerekiyor. O tehlikelerde biri ise yabani hayvan saldırıları, özellikle ayılar ve kurt saldırıları canımıza màl olabilir. Ayılar için özel üretlmiş bu spreyin caydırıcılığı kanıtlanmış ancak Türkiye'de bu ürünü internet sitelerinden bulamadım eğer bulunduğunuz şehirlerde bulmak mümkün ise bana göndermenizi isteyeceğim, masrafları elbette ben ödeyeceğim.

Not: Biber gaz ve ses tabancasıı ayıları daha çok kızdırıyormuş, hatta kurşunla kalbinden vurulsa dahi 30sn. daha yaşıyormuş. Bu da sanırım bizi parçalamasına yetecek bir süre.

bear-spray-collage.jpg

Ynt: Ayı Spreyi Nerden Bulunur

Av malzemesi satan yerlerden

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Amazon.com da mevcut bear spray olarak arama yaparsan bulursun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yurtdışından getirtemiyorum, ülke de varsa alacağım.

Eğer bulunduğunuz şehirde varsa göndermenizi isteyeceğim...

Ayı spreyi bildiğiniz biber gazı. insana ne yapıyorsa ayı köpek hepsine aynı şeyi yapıyor.
onların duyuları insanlardan daha kuvvetli bu nedenler onları çok etkiliyor.

CAN

bohemperest' Alıntı:
İyi günler arkadaşlar,

Doğadaki tehlikelere karşı bir nebze kendimizi koruyabilmemiz için bir yol bulmamiz gerekiyor. O tehlikelerde biri ise yabani hayvan saldırıları, özellikle ayılar ve kurt saldırıları canımıza màl olabilir. Ayılar için özel üretlmiş bu spreyin caydırıcılığı kanıtlanmış ancak Türkiye'de bu ürünü internet sitelerinden bulamadım eğer bulunduğunuz şehirlerde bulmak mümkün ise bana göndermenizi isteyeceğim, masrafları elbette ben ödeyeceğim.

Not: Biber gaz ve ses tabancasıı ayıları daha çok kızdırıyormuş, hatta kurşunla kalbinden vurulsa dahi 30sn. daha yaşıyormuş. Bu da sanırım bizi parçalamasına yetecek bir süre.

Sayın bohemperest;

Türkiye'de ayı spreyinin ithalatı ve satışı yasaktır.Yasal yollardan bulabilmeniz oldukça zor. O yüzden her ne kadar kendisi kadar güçlü olmasa bile biber spreyi şimdilik işinizi görür.

En son çare o kalıyor zaten bulabilirsem büyük boy bir biber gazı alacağım. Aslında ayı spreyi buldum Türkiye'den internet aracılığıyla satılıyor fakat 250 tl gibi uçuk bir fiyata satmaya çalışıyorlar.

Bu doğanın bana önyargısız gel deme şeklidir belki de.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR