ayna mahruti ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan broker650 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,446

broker650

Kamp II
Yer
antalya-izmir
2005 1.6 3 k vitarama 205/80/16 federal couragia taktım. depar yok rampalarda aşırı bayılıyor...
tüple alakalımı acaba diyerek benzindede deniyorum ama bir fark yok.
ayna mahrutimi değiştirmeliyim ? çözüm bu ise oran ne olmalı ve nerde nasıl yaptırılır ?
yardımcı olursanız sevinirim.
Tolga Okatan

Etiketler
Ynt: ayna mahruti ??

>>Suzuki Grand Vitara 1.6 i 96 kw 5.125:1
>> ilk yapacagız şey arkaya 2 adet asvalt lastiği takıp dinamometre üstünde >>96 kw<< güçü verip vermedigine bakıla
>> ilk yapacagız şey arkaya 2 adet asvalt lastiği takıp dinamometre üstünde >>96 kw<< güçü verip vermedigine bakılacak ..! benzinle cak ..! benzinle

>> debimetre da bujide hava filitresinde sibob ayarında vs bir takım aksaklıklar cıkarsa sorunları gidermeniz gerekir..en son..lpg ayarına baktırırsınız..motor benzinde tam verimli iken..

>> 5.72:1 oran ön +arka 2 takım edinmeniz gerekir..

5.125:1 mevcut aracınızda 41/8 diş ..40/7 olarak degişecek..% 11,6 + tork alıp güçleneceksiniz... süratten >> - % 11,6 kaybedeksiniz..

>> adres http://www.4xfourart.com/

>> burada da taktırırsanız ömür boyu garantili olur.. ;) takılması..fena ustalık gerektirir.. ;) http://www.suzukiaksiyon.com/Anasayfa

üst taraf karıştı toparlıyamadım ;D ;D okunuyor.. ;)

bilgi için teşekkürler
hem tork alıp hem süratlenmek mümkün olmuyor sanırım. Sıkıntı şurada ; hem arazide hem şehirde hem uzun yolda kullanıyorum.

205/80/16 federal couragia taktım.

bu lastikler 60km den sonra gırıldar.. ;)

bu lastikler 70km den sonra vırıldar.. ;)

max sürat de 90-100 km yi gecmemeli.. ::smiley: cok acaleniz var ise cok dikkatli olarak.. 120 km ye kadar cıkılabilir..120 üstü akıllı işi degil kesinlikle..

federal couragia arazi için iyi lastikdir.. ;)

çamurda takılmadan gidip sonra asvaltta 200 km yi basacak bi lastik içad edilmedi edilse idi haberimiz olurdu.. :smiley:

broker650' Alıntı:
bilgi için teşekkürler
hem tork alıp hem süratlenmek mümkün olmuyor sanırım. Sıkıntı şurada ; hem arazide hem şehirde hem uzun yolda kullanıyorum.

2005 model 2.0 4 kapısını kullanıyorum aynı şekilde ş içi arazi ve uzun yol olarak 31X10,5X15 lastik var federal MT araçta donanım olarak ne ararsanoz var 5,72 ayna mahruti ile şile rampalarını gazlarsam 5. viteste çıkıyorum yığılma bayılma yok ama en ufak gaz kesmemde 3. yada 4. vitese düşüyorum

Ayna mahruti değişimi şart hem yakıtınız azalır hem torkunuz artar
Akıl mantık işi değil kabul ama
5.85 ayna mahruti ile yine yapılı bir 1.6 jlx ile 180 km ye ibreyi değdirmişliğimiz var

oguz1134' Alıntı:
205/80/16 federal couragia taktım.

bu lastikler 60km den sonra gırıldar.. ;)

bu lastikler 70km den sonra vırıldar.. ;)

max sürat de 90-100 km yi gecmemeli.. ::smiley: cok acaleniz var ise cok dikkatli olarak.. 120 km ye kadar cıkılabilir..120 üstü akıllı işi degil kesinlikle..

federal couragia arazi için iyi lastikdir.. ;)

çamurda takılmadan gidip sonra asvaltta 200 km yi basacak bi lastik içad edilmedi edilse idi haberimiz olurdu.. :smiley:

:smiley: güzel cevap

cenkcc' Alıntı:
2005 model 2.0 4 kapısını kullanıyorum aynı şekilde ş içi arazi ve uzun yol olarak 31X10,5X15 lastik var federal MT araçta donanım olarak ne ararsanoz var 5,72 ayna mahruti ile şile rampalarını gazlarsam 5. viteste çıkıyorum yığılma bayılma yok ama en ufak gaz kesmemde 3. yada 4. vitese düşüyorum

Ayna mahruti değişimi şart hem yakıtınız azalır hem torkunuz artar
Akıl mantık işi değil kabul ama
5.85 ayna mahruti ile yine yapılı bir 1.6 jlx ile 180 km ye ibreyi değdirmişliğimiz var
evet bu konuya eğilmek lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler