Bademli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,703

ayna

varmak değil...gitmek!
Bademliyi çok sevdim....gidipte tekrar görmek istediğim yerlerin başında geliyor....girişteki iki ada garip ve kalemli adalarının arası lagün gibi....bunu ben değil herkes söylüyor.....Güneyden giriş var....kuzeyden ise girilmez adaların arasına çünkü su 90 cm.....ama adalar arasında 9 metre...Kızıl erik fırtınasını yedim bu adaların arasında.....sabaha kadar boşuboşuna uykusuz geçirdim geceyi personel yüzünden.....yoksa çok güzel demir tutuyor......Zemin kum....İyi kafayla bademli limanına da girdim.....ama ayık kafayla çıkamadım.....koyun ilerleri çok sığ.....iskeleye aborda olmak hayal....çok balıkçı teknesi var.....adalardan sonra içeri girerken bir kum burnu var.....ona yakın geçmek gerekiyor....zira sancak tarafı daha sığlık....mış...çıkışta gündüz gözüyle paraketa şamandraları insanı aldatıyor.....Sanki buradan geçin der gibi kanal izlenimi veriyor...sakın aldanmayın....derinlik göstergesinde 3 kere 5-10 cm yi gördüm ve üç kere oturdum...ama zemin balçık ve bir zararı yok......Beni yanıltan paraketa şamandraları oldu.....Halime acıyan bir balıkçı gitmem gereken istikameti gösterdi....kum burnuna yakın bir şekilde geçerek çıktık bademli limanından.....Görülesi bir liman....aşağıdan yukarıya çıkarken çandarlıdan sonra geliyor....Birkaç saat kalalım dediğim limanda 3 gün kalmamızda bunun göstergesi zaten..... :smiley:

Etiketler

Ynt: Bademli

Var biraz yelkenli fotosu...:smiley: ama tam olarak ne istediğini bilirsem ona göre foto yollarım.

Ramazan bey,

Birkaç yelkenli fotosu koymaya çalıştım ama 250kb tan büyük olduğu için yollayamadım.Daha sonra başka resimleri tekrar denerim...

Bir link ekledim.Burada güzel tekneler var ve linkten başka teknelere de gidebilirsin fakat bana sorarsan hayal gücünü kullanman daha iyi olur. :smiley:

http://www.boston.com/bigpicture/2009/01/sailing_around_the_world.html

teşekkür ederim gerçekten çok güzel resimler dediğin gibi kendi tasarımımı yapmaya başladım zaten yine pek anlamıyorum hani bakıyım nerde ne varmış ne neymişş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR