Şu an böyledir muhakkak
Normalde Toprak yolu ( şuan çamur) takip edip ormanlık alana gölün diğer ucuna doğru gidiyorum ben. Yolun bitiminden yukarı tarla yolundan tayakadin yoluna çıkıyorum. Yağmurda çok güzel parkur oluyor o yolda.
Bir de kelebkler vadisini geçince tepe düz sol yapınca yukarılar bu kadar ıslak değildir. biz orada palio sport ile rally yapıyorduk. Bir kere kötü takıldık kaça saat traktör aradık
orada dümdüz gidince hadımköy e çıkılıyor değil mi derya ?
Oğuz araba davutpaşa da volkanışık karting pistinde satılığa çıkardık orada duruyor. son hız 150 arabada hıslanma da kötü ama hızlandıktan sonra lastikler taşa toprağa pek deymiyor zaten. Eston 5. etap inşaatının yapıldığı yerde az gazlamadık. Benim boyum azıcık uzun olduğu için paso cage e vuruyordum zaten kafamı onun zevki de ayrı...
Bir de kelebkler vadisini geçince tepe düz sol yapınca yukarılar bu kadar ıslak değildir. biz orada palio sport ile rally yapıyorduk. Bir kere kötü takıldık kaça saat traktör aradık
orada dümdüz gidince hadımköy e çıkılıyor değil mi derya ?
O yol Hadımköy e çıkıyor ama arada enteresan büyük bir inşaat şantiyesi var. Otoban genişliğinde yollar açılmış. Ben ilk kaybolup girdim, yasak dediler. Ama güzel yerler.
kilitte var extreme de var yine de aracin alti dolduktan sonra bi ise yaramaz iki araba oturttum orda ben biri yesil defender di.35 extreme lastik,kilit vardi biseye benzemedi vites camdan cikiyodu en son o kadar havaya kalkti
hobaa konu almış yürümüş muhabbetler koyulaşmış
şöyle söyliyim be co pilotluk konusunda iyiydim ama baktım olacak gibi değil şimdilik düz bir vasıta olan vitara satın aldım ama hızla araziye uyum içinde bir hal alacak =)
benim amacım birlikte bişeyler öğrenebileceğim hemde iyi vakit geçirebileceğim birilerini bulmaktı sanırım olduda..=)
baya sevindirdi durum beni.
yanlız forumda daha önce hiç özel esaj atmadığımdan bir türlü cevap atamadım verem oldum burada...=/
bir de ben özel mesaj atamıyorum 1 adet hakkım varmış oda anlamadığım şekilde bittioğuzhan hocam bi iletişim adresi gönderebilirsen sevinirim telefon mail fax...=) burdan daha kolay ve sınırsız olacağını düşünüyorum yada benim cahilliğim bi çözemedim onuyu...:/