Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tanımıyorum ama benım arkadaşlar tanıyabılır ıkı yan dukkanda yaptırıldı arac bendede bagy oldugu ıcın yapılırken aracı bana gosterdıler ben ılgılenmedım arada goruyorum ama bıtmıs rengı kırmızı bayagı yuksetmısler
saybı masraftan kacmıyor ve arastırmayı sevııyor aracdan bellı
Dün gece, bende bulunan Baja resimlerinin CD'sini bulamadım. Resimleri bulduğumda en kısa zamanda yükleyeceğim.
Birde somak istediğim:
Ülkemizde, plakalı VW buggy'ler, ruhsatta ne diye geçiyor? Bilgisi olan var mıdır? Baja'lara olan takıntım depreşti yine
Normal bir VW beetle'ı, Baja'ya çevirmek ve trafiğe çıkması için, mutlaka proje vb. prosedür isterler diye tahmin ediyorum.
Bu kadar güzel bir makinanın, tanım boşlukları nedeni ile mevzuatlara takılması çok üzücü.
resimlerini çektimkoyarim foruma birara araç plakali eski muanesi var daha tuve girmemiş onden arkadan yuksek motor disarda onler için parça gelmiş arka ayardan kaldirilmiş. bir kaç parçasi almanyadan gelmiş camurluklar falan dudaksiz geniş. motor şitandart arkada mt lastık var. saybi kendı yaşli ruhu geç biri
Tam eğlencelik. Keşke sahibi bir turluk verse
Ama bence TUV'den geçemez. İnşallah geçer tabi ama yapılan kaporta değişikliği sebebi ile sorun çıkartırlar.