Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hephahistos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,291

hephahistos

Ana Kamp
Gezimizde çektiğimiz fotoğraflarımızı bu sayfada paylaşacağız..

Arkadaşlar,
Çektiğim fotoğraflar aşağıdadır. (Umarım doğru koyabilirim)

Etiketler

Ynt: Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)

Kenan süper kareler. Açılış şahane oldu Devamı da gelir diğer arkadaşlarımızdan umarım.. Ben anca yarına eklerim sanırım Sen çok hızlısın maşallah..

Ynt: Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)

Güzel fotoğraflar Elinize sağlık. Gerisinide bekliyoruz........

Teşekkürler arkadaşlar Ben de bugün çok eğlendim... Bundan sonraki geziyi iple çekiyorum.

Tum herkese tesekkurler guzel etkinlik oldu..

en sevdigim kuslar arasindadir
%100 crop ile

kilise bahcesinden

Diger fotograflar
http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=905

bir kac kareyi de ben edit yapayim dedim,

eftaLYa' Alıntı:
Bugün katılabilen herkese teşekkürler Çok keyifli bir gün geçirdim..

gerçekten de eğlenceli bir gündü
fotoğraflardan özellikle balonlar ve çocuğu çok beğendim.. bizim amatörler de gelecek bu akşam

ekleyebildiklerim..

devam..

Bütün fotoğraflar bu kadar mı acaba..? Facebook a bile daha çok resim yüklenmiş...

Benim önce banyo ettirmem gerekiyor Eğlenceli, güzel ve renkli bir geziydi. Bir sokaktan girip öbüründen çıktık. Katılan arkadaşlara ve yeni tanıştığımız arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Çok keyifli geçmiş, görseller için teşekkürler, çok güzel kareler yakalamışsınız, devamını da görebilecekmiyiz?