KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Emin adımlarla gidiyorsunuz, devamını dilerim. Eğer taylanda giderseniz veya giden arkadaşınız olursa Bangkokta pantip plaza gibi büyük alışveriş merkezlerinde nikkor ve sigma olarak sizin makinenize uyumlu geniş açı lensleri uygun fiyata aldırabilirsiniz.
Saygılar
Teşekkür ederim Bu gezi baştan sona yalnız yaptığım ilk geziydi benim de...Umduğumdan çok daha güzel geçti..Yalnız gezinin bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim...Tamamen keyfinize göre hareket ediyorsunuz.Kendi kendinizin efendisi oluyorsunuz En önemli sorun fotoğrafınızı çekecek birini bulmak..Bunda da kadın olmak bir avantaj yani bilirsiniz,erkekler yanlış anlaşılmaktan çekinebilir ama bizim çekineceğimiz bi nokta olmuyor
Merhaba avantaj konusunda evet haklısınız öyle iinsanlarla karşılaşır oldumki yalnızlığı ve bu alıp başını gitmeyi haftada bir gün,de olsa doğaya kaçarak hafifletmeye çalışıyorum günaydın dersiniz cevap vermezler selam verirsiniz ne isteyecek acaba diye düşünürler aslında insanlar kalabalıklar içinde yanlızlık çekiyorlar işte gerçek yanlızlık bu olsa gerek neyse uzattım galiba daha fazla gözlerinizi yormayım iyi gezmeler