herkese selamlar, bu ay sonu tek başıma bir balkanlar turu yapmak istiyorum, şu an için en uygun uçak bileti priştina'ya var, üsküp biletleri sürekli değişiyor, birincisi gidiş-dönüş aynı yerden almasam bir sorun olur mu? mesela gidiş priştina, dönüş atıyorum belgrad ya da üsküp falan...araba kiralamayı şu anda düşünmüyorum açıkcası, belki bir ülke içinde olabilir ama aynı arabayla diğer yerlere gitmek şu anda aklımda yok, o nedenle şehiriçi ve şehirler arası, hatta ülkeler arası otobüs, tren ya da benzeri ulaşım araçları hakkında bilgisi olan varsa sevinirim...son olarak rotaya bir türlü karar veremiyorum, rota tavsiyesi alabilirsem süper olur, görmek istediğim yerler, üsküp, priştine, ohrid, kotor, saraybosna, dubrovnik, plitvice ulusal parkı(hırvatistan)....aslında bir kaç yer daha var ama her birine bir gün ayırsam tatil çok uzayacak gibi gözüküyor...tavsiyeye çok ihtiyacım var sizin anlayacağınız...forumdaki balkan turu yapan arkadaşların yazılarını okudum ama çoğunluğu araba kiralayarak tur yaptıkları için benim planıma pek uymuyor...