Mustafa abi, karavanın içinde geçirdiğim şu günlerde içimde nasıl bir yola düşme isteği var anlatamam.
Hem yol yapmayı, hemde sizlerle birlikte yol almayı çok özledim.
Ancak bu sene gelecek yolcumuz olduğundan sabretmem gerekiyor, inşallah 2012 de beraber düşeriz yollara
Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)
Sedat bey, gerçekten imrendik. Aranızda olmayı isterdik. Ne güzel fotoğraflar bunlar, bayıldık Çöl Kartalı'mız şimdilerde gökyüzünden yeryüzüne pike yapacak güzellikler arıyor
Sizin rota bizim dönüş rotası ile oturuyor. Biz çok keyif almıştık, yazınızdan anladığım kadarı ile siz de öyle.
Bende aynı heyecanı bir kez daha hissettim.
Ayrıca benim birde 1303 ile Almanya yapma planım var ama ne zaman kısmet olur bilmem
Güzel paylaşım yollarda zorlandığınız sorunlar çıktımı ve bu sorunları nasıl çözdünüz bunlarıda paylaşırsanız gitmek istiyenlere şimdiden yol göstermiş olursunuz resimler için teşekkürler
Selam 2/17 temmuz 2011 tarihleri arasında tekrar gerçekleştiriyoruz. İlgileniyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz.
Sevgiler
Melih Eriş
meliheris@fotogezgin.com
Sevgili Macir, kısmetse bu sene 23 Haziran / 8 Temmuz 2012 tarihleri arasından Balkanlarda jEEP SAFARİ tekrarlanacaktır. 2009 yılından beri her sene tekrarlıyoruz. Programı isterseniz size gönderebilirim. Bana mail adresinizi yazarsanız sevinirim.
Sevgiler
Melih Eriş
www.meliheris.com
meliheris@fotogezgin.com