Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MKG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 227
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,186
Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

bsayil' Alıntı:
Sedar cım senle de yol keyif olur eğer kısmet olursa niyetim 15 tatile denk getirmek okul mevzularından dolayı ;D

Umarim denk getiririz bir gun

Bugunluk bu kadar, daha sonra Karadag fotograflari ile devam edecegim.

Etiketler

Tekrar teşekkürler resim ve anlatım için ....

Dikkatimi çeken birşey oldu...Geziye katılan araçlar ın tamamı LR ??? Özellikle olduğunu sanmıyorum ama LR ciler daha meceracı bir ruha mı sahip sanki ...???

Ne dersin Barbaros... ???

gokhanlro' Alıntı:

Dikkatimi çeken birşey oldu...Geziye katılan araçlar ın tamamı LR ??? Özellikle olduğunu sanmıyorum ama LR ciler daha meceracı bir ruha mı sahip sanki ...???Ne dersin Barbaros... ???
Ciddi bir tartışmanın fitilini ateşlemek üzeresiniz hatırlatırım ;D
ayrıca sorunuzla ilgisi olabilirmi bilmem ama yakın tarihte birde bu gezi vardı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59381.new;topicseen

Bişey olmaz .... bunlar güzel tartışmalar.... ;D ,ama resimlerde yalan söylemez ağabeycim.. :D

gokhanlro' Alıntı:

Dikkatimi çeken birşey oldu...Geziye katılan araçlar ın tamamı LR ??? Özellikle olduğunu sanmıyorum ama LR ciler daha meceracı bir ruha mı sahip sanki ...???

Aynen abicim benim için macera yeni başlıyor ayrıca araç mekanik ve bakımı kendinin de yapabileceği kadar basit olunca çekinmeden her yere gidebiliyorsun dmekki

şimdi al bi japonu fişlerini öğrememe kadar ömrün geçer valla ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
Aynen abicim benim için macera yeni başlıyor ayrıca araç mekanik ve bakımı kendinin de yapabileceği kadar basit olunca çekinmeden her yere gidebiliyorsun dmekki

şimdi al bi japonu fişlerini öğrememe kadar ömrün geçer valla ;D ;D ;D ;D

Ahanda sen artık LR ruhuna sahip sin kardeşim :D kimse tutamaz seni artık ;) ama gardınıda al ;D

En kısa sürede bu konuyu kamp ortamında daha teferruatlı konuşmak dileği ile
selamlar

gokhanlro' Alıntı:

Gokhan bey, sanirim TYT cilarin araca cok para vermesi, araclarina asik olmalari v.b. durumlar etkiliyor. Sanirim asik olduklari araclarinin yipranmasini pek istemiyorlar. Araci kullanmaktansa karsisina gecip izlemek, fotograflarini cekmek daha cok keyif veriyor onlara. 8)

Selam Sedat Bey,

Herşeyden önce bize Ecdadımızın hatıralarını ve topraklarımızı görme imkanı tanıdığınız için teşekkür ederim..
Yüreğim şişti be..
kalın sağlıcakla

Not..unutmadan söyleyeyim..Fişsiz Japonlarda var.. ;D

MUDANYALI' Alıntı:
Selam Sedat Bey,

Herşeyden önce bize Ecdadımızın hatıralarını ve topraklarımızı görme imkanı tanıdığınız için teşekkür ederim..
Yüreğim şişti be..
kalın sağlıcakla

;D ;D ;D ;D hılux ü ayrı tutarım ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Gokhan bey, sanirim TYT cilarin araca cok para vermesi, araclarina asik olmalari v.b. durumlar etkiliyor. Sanirim asik olduklari araclarinin yipranmasini pek istemiyorlar. Araci kullanmaktansa karsisina gecip izlemek, fotograflarini cekmek daha cok keyif veriyor onlara. 8)

;D :D ;D :D

MUDANYALI' Alıntı:
Selam Sedat Bey,

Yüreğim şişti be..
kalın sağlıcakla

Merhaba Ali bey, begenmenize sevindim.

Fissiz japonlara sozum yok, fisliler cok pahali oldugundan kimse kiyamiyor demek istemistim :smiley:

Yavas yavas Karadag fotograflarina baslamak ta fayda var, Karadag adina uygun bir bolge. Her taraf daglik ve yemyesil, dogasi guzel oldugundan ve Kotor gibi bir sehre sahip oldugundan cok fotograf cekmisiz, elemeden sonra bile yuklenecek yaklasik 100 fotograf oldu.

Karadaga hem gidis hemde donus rotasinda ugradik, bugun sadece gidis rotasinda cektigimiz fotograflari ekleyecegim, donus fotolari sonra.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC07941.jpg

DSC07973.jpg

DSC07993.jpg

DSC07997.jpg

DSC08003.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC08009.jpg

DSC08031.jpg

DSC08037.jpg

DSC08049.jpg

DSC08053.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR