Basınçlı Yıkama Makinesi Önerisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YunusEmre007 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43

YunusEmre007

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
Çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşıyoruz, su ve zaman tasarrufu için basınçlı yıkama makinesi alma kararı aldık. Genel olarak arazideki araçlarımızı ve traktörlerimizi yıkamak için basınçlı yıkama makinesi almayı düşünüyoruz. 135 bar basınçlı bir makine yeterli olur mu? Şuan Bosch UniversalAquatak 135 alma kararım var, kullanan varsa memnun mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
 

Etiketler
temizlik
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Mesajlar
1,534,241
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst