Başkanın Tahoe' su - Yok Böyle Bir Alet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,676
Ynt: Başkanın Tahoe' su - Yok Böyle Bir Alet

cakapo' Alıntı:
fatih kaptan kusura bakmayın lütfen ancak girebildim siteye..şapkayı ben almadım,aracı aldığımda üzerindeydi zaten üstadım...

Estagfurullah
Bir gün benim oğlumunda bir şapkası olacak

Etiketler

MFK' Alıntı:
Estagfurullah
Bir gün benim oğlumunda bir şapkası olacak
yabancı bir sitede rstladım sanki,''kartal gözü '' olarak geçiyordu(eagle eye) sanırım,fiyatı da gayet uygundu,eğer tesadüfen rastlarsam muhakkak link atarım size

Arkadaslar;
Cakapo Kardesim'in sun shield i lund marka ve Tahoe larda gayet iyi netice veriyor.Benim kullandigim da lund'un farkli bir modeli fakat silecegin rahat calismasina engel oluyor (klavye ingilizce oldugu icin biraz uzun oldu silecek meselesi)
Polyester tekne imalati ile amatorce ugrasmaya basladim,sayet Cakapo Kardesim itimat eder de gunesligi odemeli kargo ile gonderirse bir hafta icerisinde kalibini alir ve geri gonderirim.
Isteyen site uyesi kardeslerime de maliyetine,sayet Tahoe lerinin rengini boyaciya 250 ser gramlik yaptirir gonderirlerse,boyali olarak ama kargolar kendilerine ait olmak uzere gonderirim.
Sadece Gezenbilir uyelerine

Bu arada Cakapo Kardesimden lpg markasi ve 100 km de sarfiyat miktarlarini yazmasini rica edebilirmiyim.
Sun shield in gece cekimini de ekliyorum

Çok güzel bir araç olmuş..

tebrikler...

Herkese selam,
çok yakışıklı olmuş emek verenlerin eline sağlık...
Bu ara bende 97-98 sport bakıyorum arkadaşlar , aklınızda olur ise sevinirim..

maşallahı var canavar gibi olmuş. . . yolda görsem geçene kadar saygı duruşunda beklerim

çok güzel bir makine plakada okadar şık BJK li değilse plakayı almak güzel olurdu )))