baskı balata

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ugurtepe76 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,016

ugurtepe76

Yeni Üye
Merhaba,

cj5 e çakma balata yaptırabilirmiyim?önerebileceğiniz iyi bir usta varmı?İstanbul'da ikamet etmekteyim.

Etiketler
Ynt: baskı balata

merhaba, benim de bir baskı balata problemim var çaktırabildinizi mi ?

selamlar bu işlerin içinde biri olarak debriyaj balatasının çakılması hiçte iç açıcı bişey değildir sizin için ve aracınız içinde

şöyle varsayalım baskıbalata bilya fiyat olarak kesin ve net bilmiyorum örnegin 500TL diyelim ustanınişçiligiyle beraber 700-800 arası tutu diyelim yenisi

çaktırdıgınızı var sayalım çakılan balata en fazla olsa olsa 100tl dir sadece balata ustalık 300-400 deyelim size 500 -600 mal oldu peki çakılan balata sert ise veya karışımı çokfarklı ise

tekrar motor incek yada şanzuman inecek bi işçilk daha birde üstüne yeni baskı balata alıcaksınız size toplam maliyeti olacak 1400 patladı (fiyatlar kesin ve net değildir)

birde bu tür araçlarda uydur kaydır çaktır hiç bir zaman iş görmez görse bile şanstır saygılarımla

uzun zamandır yazmıyodum ama gene bu derin mevzuya yazmak lazım )) öncelikle cakma balatadan randıman alamazsınız hatta cok kötü kalite baskı balatadanda randıman alamazsınız cünki baskı balatayı tam basınç uygulamadığından araç sıfır baskı balatada olsa sıtmaya tutulmuş gibi titreyerek kalkar cok kısa sürede baskıyı yakar bu durumda suç ustanın değildir cünki siz alırken eminim derler bu orjinali bu yerlisi bu cakma diye siz bunu bilerek aldığınız zaman sucu ustaya atmayın )) birde bazı cj araçlarda şemsiyeli değilde 3 ayak dediğimiz model cıkar onda işde ustalık gerektirir ayarı vardı ayarı yapılmadan takılırsa ne yaparlarsa yapsınlar randıman vermez bircok kişi bunu z aten bilmez alır takar ve süpriz d ebriyaj cok sert ayırmaz gibi bircok sorun yaşanır o sebepden şemsiyeli d enilen ayar gerektirmeyen baskı balatayı tercih e der herkes ve daha yumuşak olur bu şekilde ....kısacası orjinalden şaşmayın 2 sefer masraf etmeyin aracınıza

unal abi bendende o kadar cok teşekkürler kesinllikle size katılıyorum verdiğiniz bilgiler için sanzuman herzaman inmiyor o yuzden bir kere yapmak lazım tam yapacaksın.
benim cj icin gecen yaz semsiyeli baskı balata bilya ve keçe takımları ile beraber 700 tl verdim 200 tlde ustaya verdim yanında bir sürü ufak tefek işlerde yapıldı
pamuk gibi debrejim ve mukemmel bir kavraması var ne yan sanayı nede cakma orjinal amerikan
ıstanbulda ali tutluoğlu abimden aldım.
saygılar.