Kuacuk malzeme kaç mm bilmiyorum ama bir çok yere tam geldi sınırda duruyor Bizofol ise abba bize yeterli geldi sadece alt deliklere ve en alt yere taş yünü alacağım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün güneş panelleri akü ve invertör takıldı. Çarşamba günü geri kalan tesisatı çekeceğiz
3 adt:185 mono panel
2 adt: 100ah akü
1 adt: 1kv tam sinüs akıllı invertör
hayırlı ve gönlünüze göre olsun inşallah. kısa zamanda baya iş yapmışsınız tebrik ederim.
araca eklettiğiniz ve yaptırdığınız işlemler için ücret bilgilendirmesi yaparsanız çok iyi olur. sizin gibi bu işe gönül verenlere çok yardımcı olacakdır, kolay gelsin.
hayırlı ve gönlünüze göre olsun inşallah. kısa zamanda baya iş yapmışsınız tebrik ederim.
araca eklettiğiniz ve yaptırdığınız işlemler için ücret bilgilendirmesi yaparsanız çok iyi olur. sizin gibi bu işe gönül verenlere çok yardımcı olacakdır, kolay gelsin.
Herkese merhaba geçen gün video çektim ama buraya koyamadım tekrar fotograf çektiğim için geç yazıyorum. Çok sevdiğim abim Aykut Duman’ın büyük yardımları ve bilgisi ile elektrik tesisatının sonuna geldik. Solar enerji konusun da hesap yaparken olsun fiyat ve işçilik olsun her yardım da bulundukları için Başgül Gruba da tekrar teşekkür ederim. Şuan da;
Buzdolabı için bir 220V var.
2 tane de fazladan 220V prizimiz var.
2 tane 12V telefon şarj girişi monte ettik.
Ön 2 arka 2 toplam 4 adet 12V led spot taktık.
1 şerit led gece lambası taktık.
Dışarıdan tam sürgülü kapının önüne gelecek şekilde 1 tane projektör tarzında ışık monte ettik.
Tavan da ise 1 tane mantar havalandırma var.
Vebasto ve hidrofor sonradan monte edilecek tesisatları çekildi. ğ
Dediğim gibi elektriği geç paylaştım sizlerle bugün kavak kontra ve zeminlere taban olarak kullanacağımız çitaları satın aldık. Tabiki yanında bir miktar taş yünü ve diğer kauçuk ve Bizofol ile birlikte.
Bu akşam ve yarın hararetli bir çalışma bizi bekliyor taban yalıtım yapılacak kesilip tahtası döşenecek ve diğer tüm kaplamalara başlayacağız.
Kavak kontrayı
6 plaka 170*220 12mm
1 plaka 170*220 10mm
Olarak aldık kapılarda 10mm diğer tüm alanlarda 12mm düşünüyoruz. Dekubaj da aldık kendimiz kesip yapacağız bakalım ne iş çıkarsa sizinlede payalaşacağım.