Bayram tatilinde İstanbul civarında enduro gezisi için katılımcılar !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Quasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,161

Quasar

Kamp II
Yer
İstanbul
Bayram yaklaşıyor, uzun bayram tatilini İstanbul'da geçirecek ve İstanbul yakınlarında enduro gezisi yapmak isteyen arkadaşlarımı bekliyorum.
Katılım için; uyumlu ve kesinlikle motorunun teknik özelliklerinden üstün bir kişilik ile herhangi bir motosiklet olması kafidir. Kapmlı veya bir kaç gün tam gün olarak düzenleyebiliriz.

Etiketler
Ynt: Bayram tatilinde İstanbul civarında enduro gezisi için katılımcılar !!!

1 Eylül'de Şile ve Ağva gezimiz var. Diğer günler güzel bir organizasyon yapılabilirse katılabilirim.

Gün konusu benim için çok problem değil, eğer olursa başka arkadaşarında fikirlerine göre günü netleştirebiliriz.

29 Agustos Pazartesi'ye ne dersiniz? İstanbul'a yakin her yere gelirim. Size ozel mesajla iletisim bilgilerimi gonderiyorum. Detaylari konusalim.

beaconsfield' Alıntı:
29 Agustos Pazartesi'ye ne dersiniz? İstanbul'a yakin her yere gelirim. Size ozel mesajla iletisim bilgilerimi gonderiyorum. Detaylari konusalim.

Beaconsfield, pazartesi ve bayramın 1. ve 2. günü haricindeki günler daha isabetli olacaktır. Bu arada başka katılımcı olacak ise (ki yok gibi gözüküyor) onlarında fikirlerini değerlendirebiliriz.
iyi bayramlar dilerim.

İlgili gezi yapılmıştır arkadaşlar.
Link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79052.new#new