Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
uda4a' Alıntı:
Herkese merhabalar,
gerçekten çok güzel bir gezi oldu, o muhteşem kaya ve denizin birlikteliği görülmeye değerdi.Yanlız bir şeyi şimdi farkettim ki, çiğ hali ile ilgili mi pek fazla çekmeyen balıkların,
tavada ki görüntüsü ne imrendim.Artık bir daha ki sefere tadımlık da olsa isterim Efe beyden.
Bu arada Zerrin hn. küçük bir düzeltmede, Oğlum un adı Denis...
Tekrar teşekkürler.
Üzüldüm öyle söyleyince. Fakat biz balıkları C.tesi akşamı Adnan'lar gelince yaptık. Sizin erken gideceğinizi bilmiyordum. Bir dahaki sefere mutlaka birlikte yiyelim. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Oskar'ın Denis'i korkutmasına da ayrıca üzüldüm. Bunun için ayrıca özür dilerim. Oskar çok sevilmekten şımardı ve sevgi gösterisinde bulundu. Henüz altı aylık olduğundan ayar yapamıyor. Bunu bizim hesaplayıp o duruma meydan vermememiz gerekirdi. Neyse dersimizi aldık. Denis' i gözlerinden öpüyorum. Eşinize selamlar.
zerrriiin! fotoğraflar harika..yüklediğin için teşekkürler..
bartın harikaydı,sizlerde harikaydınız,çok keyifli bir bayram tatili geçirdik.hepinize teşekkürler.
en yakın zamanda bizde bartın fotoğrafları yükleyeceğiz..
Efe bey, hiç önemli değil balıkla arası olan bir insan değilim ama resimlerde görünce bir anda canım çekti, kendin tut , kendin pişir olunca daha bir başka göründü gözüme.Bizler de sizleri tanımaktan mutlu olduk, Oscar konusunda hiç canınızı sıkmayın, onun bir şey yapmayacağını bildiğimiz için bizde biraz rahat davrandık, sanırım Denis te unuttu gitti.
Selamlar.