Bayramda Kapadokya ( Ekim - 2012 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,807
Valla deme desende Abi dicem ne bileyim sanırım aile görgü geleneği işte gece göreme,yi iyi yakalamışın herkese nasip olmaz bu mevsimde o tepeden bu görüntü takipdeyiz.

Etiketler
Saol Tugay, aslında geçiyoduk, "yaw dur bi resim çekeyim şuradan, çıkmaz ama" demiştim, bu kadar çıkmış.

Göremede sabah, perdeyi açtığımda karşımdaki manzara, bir gezi noktası yanındaymışız megerse ve balonlar çoktan kalkmış bile.
Bolca balon servis araçlarından bir kaçı. bunlar balonu havalandırma bölgesine taşıyanlar ve toplayanlar, ayrıca birde yolcu servisleri var, onlar balon hazırlanınca getiriliyorlar.

Göremede kısa bir tur attıktan sonra Ürgüp'e geçiyoruz, tekrar buraya döneceğiz.

Ürgüp meydanına iniş, aracı yukarıda bıraktık buradan sonra yürüyoruz.

2. foto, bayrağın olduğu yer " seyir tepesi " , birazdan oradayız. ve
meydana inişte sağdaki harabe..

Tepeden üç yönün görüntüsü, fotoların üzerine tıklanırsa sanırım tamamı görülebilir.

Ürgüpten son 3 kare, ve ürgüpten ayrılıyoruz.
Evin fiyatı 900 bin tl ve 1. derece sit.

Mustafapaşa' ya gidiyormuşuz. hanımın elinde liste, şuraya buraya deyip duruyor.

bu kilisede yılda 1 kez ibadet yapılıyormuş..

Buralara kadar gelmişken Kayseride ikamet eden kardeşimizide görmeden olmazdı, kayseri'ye gidiyoruz..

Kayseri girişi ve karşıda erciyes.
Kardeşimiz Tugay ve Tunay, ( TUGAY58 ),
Erciyes

Kapadokya benim için her 10 senede bir gezilmesi gereken bir yer hemde parça parça,sindire sindire,keşke her yerini bir seferde gezmeye çalışmasaydım,bu vesile ile eğer gezmemiş olan varsa parça parça gezsin,kamp yapsın.Eskilere götürdünüz,teşekkür ederiz.

Dünyaca bilinen büyük değerimiz Kapadokya'nın fotoğrafları için, ayrıca teşekkürler.

Cavid Sezen

mayıstösböce/aslanahmet/gezmen, ben teşekkür ederim, fotolar bitmedi ama ben bittim.