Belge gerektirmeyen bir telsiz almak istiyorum sizlerin de fikirlerine ihtiyacım var. Almayı düşündüğüm marka/model Aselsan MT-975 fakat ortam koşullarına göre 12 km menzil veriyor. Günlerdir internette araştırıyorum belgesiz kullanılmak üzere bundan daha yüksek menzillisini(ortam koşullarına göre) bulamadım. Sizin önerileriniz varsa aklınızda daha farklı marka/model lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz.
Aselsan MT-975'de hoşuma giden husus yüksek menzilli olması ve şarjlı pille çalışması. Aksi bir durumda pil ile kullanabilme avantajı.
Ynt: Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı
Merhaba,bu başlık altında kullanım tecrübelerinizi de paylaşırsanız memnun oluruz.
Benim gibi almayı düşünenlere faydası olacağı kesindir.
İyi günlerde kullanın.
Aslında gerçek bir deneyim elde etmiş değilim henüz fakat belgesiz telsiz konusundaki en iyi seçimlerden birisi olduğunu şimdiden anlamış bulunmaktayım. Şehir içi kullanımı için pek uygun değil ama açık arazide ciddi anlamda uygun.
Belgem olmadığı için araştırmalarım sonucu daha iyi bir alet bulamadım açıkçası. Sizce ne almalıydım ? İleride bir gün daha kaliteli bir ürün varsa almak isterim tabikide.
Üstad çok teşekkürler bilgilendirme için. Bahsettiğiniz ürünleri de araştıracağım. Telsiz konusunda çok taze olduğum için ve de aceleci davrandığım için şimdilik MT-975 ile devam edeceğim. İstediğim şekilde test etme şansım olmadı henüz. Eğer işimi görmezse en kısa zamanda daha iyilerini temin etmeye çalışacağım.