nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 23 Şub 2010 #1 Tarih: 28 Şubat 2010 Pazar Buluşma Saati: 09:30 Buluşma Yeri: Bahçeköy börekçiler 41°10'8.03"K 28°59'26.62"E Etap: Belgrad ormanı ve Kısırkaya sahil Araç Sınıfı: B Konvoy Kuralları ve Araç Sınıflandırması: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0 Gezenbilir "Doğaya Saygılı Off-Road" Manifestosuna Uyan Gezilerin Paylaşımı ve Düzeni: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0 Geçen haftasonu Belgrad Ormanına girip Kısırkaya sahile kadar dolaştık. Ormanda çamurda sahilde kumda bata çıka eğlendik. Gezimizden bazı kareler... Bu parkuru ve özellikle kumsalı denemek için aracınızda vinç olması gerekli.
Tarih: 28 Şubat 2010 Pazar Buluşma Saati: 09:30 Buluşma Yeri: Bahçeköy börekçiler 41°10'8.03"K 28°59'26.62"E Etap: Belgrad ormanı ve Kısırkaya sahil Araç Sınıfı: B Konvoy Kuralları ve Araç Sınıflandırması: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0 Gezenbilir "Doğaya Saygılı Off-Road" Manifestosuna Uyan Gezilerin Paylaşımı ve Düzeni: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0 Geçen haftasonu Belgrad Ormanına girip Kısırkaya sahile kadar dolaştık. Ormanda çamurda sahilde kumda bata çıka eğlendik. Gezimizden bazı kareler... Bu parkuru ve özellikle kumsalı denemek için aracınızda vinç olması gerekli.
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Şub 2010 #2 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) Nejat çok iyi düşünmüşsün, gelmeyi çok isterim...
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) Nejat çok iyi düşünmüşsün, gelmeyi çok isterim...
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 23 Şub 2010 #3 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) SDC' Alıntı: Nejat çok iyi düşünmüşsün, gelmeyi çok isterim... Genişletmek için tıkla ... Ben de ;D ;D ;D Taşı attım kuyuya da... birisinin bu işi organize etmesi lazım.
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) SDC' Alıntı: Nejat çok iyi düşünmüşsün, gelmeyi çok isterim... Genişletmek için tıkla ... Ben de ;D ;D ;D Taşı attım kuyuya da... birisinin bu işi organize etmesi lazım.
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Şub 2010 #4 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) nkurtkaya' Alıntı: Ben de ;D ;D ;D Taşı attım kuyuya da... birisinin bu işi organize etmesi lazım. Genişletmek için tıkla ... Sensin o işte ;D
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) nkurtkaya' Alıntı: Ben de ;D ;D ;D Taşı attım kuyuya da... birisinin bu işi organize etmesi lazım. Genişletmek için tıkla ... Sensin o işte ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 23 Şub 2010 #5 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) SDC' Alıntı: Nejat çok iyi düşünmüşsün, gelmeyi çok isterim... Genişletmek için tıkla ... Helebir git bak birdaha konuşuyormuyum senle ;D ;D ;D ;D
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) SDC' Alıntı: Nejat çok iyi düşünmüşsün, gelmeyi çok isterim... Genişletmek için tıkla ... Helebir git bak birdaha konuşuyormuyum senle ;D ;D ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Şub 2010 #6 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) yunus bager' Alıntı: Helebir git bak birdaha konuşuyormuyum senle ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Nejat o zaman yap bir organizasyon da İzmit'e, Yunuslar'a gidelim olmaz mı :
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) yunus bager' Alıntı: Helebir git bak birdaha konuşuyormuyum senle ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Nejat o zaman yap bir organizasyon da İzmit'e, Yunuslar'a gidelim olmaz mı :
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 23 Şub 2010 #7 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) SDC' Alıntı: Nejat o zaman yap bir organizasyon da İzmit'e, Yunuslar'a gidelim olmaz mı : Genişletmek için tıkla ... O da olacak
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) SDC' Alıntı: Nejat o zaman yap bir organizasyon da İzmit'e, Yunuslar'a gidelim olmaz mı : Genişletmek için tıkla ... O da olacak
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 23 Şub 2010 #8 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) nkurtkaya' Alıntı: O da olacak Genişletmek için tıkla ... valla canım çekti bendemi gelsem ne
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) nkurtkaya' Alıntı: O da olacak Genişletmek için tıkla ... valla canım çekti bendemi gelsem ne
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 23 Şub 2010 #9 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) cihanülker' Alıntı: valla canım çekti bendemi gelsem ne Genişletmek için tıkla ... Haftasonunun yorgunluğunu atmış gibisin
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) cihanülker' Alıntı: valla canım çekti bendemi gelsem ne Genişletmek için tıkla ... Haftasonunun yorgunluğunu atmış gibisin
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 23 Şub 2010 #10 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) nkurtkaya' Alıntı: Haftasonunun yorgunluğunu atmış gibisin Genişletmek için tıkla ... yok valla hala bademcikler kötü ,ses yok ama fiziken müsaitim arabam her daim müsait
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) nkurtkaya' Alıntı: Haftasonunun yorgunluğunu atmış gibisin Genişletmek için tıkla ... yok valla hala bademcikler kötü ,ses yok ama fiziken müsaitim arabam her daim müsait
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 23 Şub 2010 #11 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) Bir organizasyon olsun artık Yoksa ben Çavuşbaşında organizasyon yaparım görürsünüz bak
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) Bir organizasyon olsun artık Yoksa ben Çavuşbaşında organizasyon yaparım görürsünüz bak
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Şub 2010 #12 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) hural' Alıntı: Bir organizasyon olsun artık Yoksa ben Çavuşbaşında organizasyon yaparım görürsünüz bak Genişletmek için tıkla ... Al işte, isyan çıktı ;D ;D
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) hural' Alıntı: Bir organizasyon olsun artık Yoksa ben Çavuşbaşında organizasyon yaparım görürsünüz bak Genişletmek için tıkla ... Al işte, isyan çıktı ;D ;D
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 23 Şub 2010 #13 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) SDC' Alıntı: Al işte, isyan çıktı ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İşbirlikçilerim ile birlikte çıkarırız isyanı evelallah ;D Sonunda yeter ki gezi olsun
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) SDC' Alıntı: Al işte, isyan çıktı ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İşbirlikçilerim ile birlikte çıkarırız isyanı evelallah ;D Sonunda yeter ki gezi olsun
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 23 Şub 2010 #14 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) hural' Alıntı: İşbirlikçilerim ile birlikte çıkarırız isyanı evelallah ;D Sonunda yeter ki gezi olsun Genişletmek için tıkla ... Hakan sen şu işin ucunu tutuver de başlık yalan olmasın ;D Gerekli motivasyonu gördüm sende
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) hural' Alıntı: İşbirlikçilerim ile birlikte çıkarırız isyanı evelallah ;D Sonunda yeter ki gezi olsun Genişletmek için tıkla ... Hakan sen şu işin ucunu tutuver de başlık yalan olmasın ;D Gerekli motivasyonu gördüm sende
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 23 Şub 2010 #15 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) hural' Alıntı: İşbirlikçilerim ile birlikte çıkarırız isyanı evelallah ;D Sonunda yeter ki gezi olsun Genişletmek için tıkla ... Yav Hakan biz böylemi anlaştım hani Yuvacık gezisi olacaktı
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) hural' Alıntı: İşbirlikçilerim ile birlikte çıkarırız isyanı evelallah ;D Sonunda yeter ki gezi olsun Genişletmek için tıkla ... Yav Hakan biz böylemi anlaştım hani Yuvacık gezisi olacaktı
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 23 Şub 2010 #16 Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) yunus bager' Alıntı: Yav Hakan biz böylemi anlaştım hani Yuvacık gezisi olacaktı Genişletmek için tıkla ... Biyerden başlamak lazım dimi, soluğu Yuvacık'ta alırız biz merak etme
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) yunus bager' Alıntı: Yav Hakan biz böylemi anlaştım hani Yuvacık gezisi olacaktı Genişletmek için tıkla ... Biyerden başlamak lazım dimi, soluğu Yuvacık'ta alırız biz merak etme