KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İki aydır her hafta sonu bir engel çıktığı için kendime vakit ayıramadım. Bu etkinliğe katılmayı çok istiyorum.
Ben lastiklerimden dolayı çekiniyorum açıkcası, üzerinde kış lastikleri var (yeni lastik de almam lazım :-\ )
Yoksa aracın standart hali zaten pek çok durum için fena değil.
Bu hafta yağmur henüz yağmadı. Eğer yağmur yağmazsa etabın durumu değişebilir mi. Geçen haftaki kadar balçık durumda olmazsa arazide bu lastikler iş görür mü ne dersiniz?
Doğru valla bi şekilde tecrübe kazanmak lazım, yazın beni de... baktık ki çıkamıyorum çamurdan temmuzda alırım arabayı battığı yerden
Çamura batacağım kesin, Cumartesi gidip Strap ve U kilit alabileceğim bir adres alabilir miyim?
Bir aksilik olmazsa pazar sabahı görüşürüz
Doğru valla bi şekilde tecrübe kazanmak lazım, yazın beni de... baktık ki çıkamıyorum çamurdan temmuzda alırım arabayı battığı yerden
Çamura batacağım kesin, Cumartesi gidip Strap ve U kilit alabileceğim bir adres alabilir miyim?
Bir aksilik olmazsa pazar sabahı görüşürüz
21 Mart 2010 tarihinde Kemerburgaz Belgrad Ormanı bölgesine yapacağımız geziye tüm 4x4 leri bekleriz.
Arazi yapısı itibarıyla standart araçlara sıkıntı yaratabilir.Gelmek isteyen arkadaşları aracında yeri olanlara dağıtabiliriz.
Katılımcı arkadaşların yanlarında strap ve Ukilit bulundurmaları rica olunur.
Buluşma yeri Kemerburgaz girişindeki kemeri geçince solda bulunan Hamidiye Kaynak Suları mekanının karşısı(yol kenarı müsait)