KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu gezinin ne kadar keyifli geçeceğini tahmin ediyorum..
Bu hafta sonu Gezenbilir FEROZA grubunun toplantısına katılacağımızdan dolayı aranızada olamayacağız...
İnşallah bir sonraki gezinin kadrosunda bizlerde oluruz....Bol çamurlu iyi eğlenceler...
bizde geliyoruz kısmetse(minimog) ama dönüş saati önemli ahmet abim saat 4 te nikaha yetişicem ama gelmekte istiyorum ne diosun abi kaç gibi çıkarız parkurdan
merhabalar 2004 bi discovery td5 sahibiyim. standart bi araç ile sizlere parkurda sıkıntı yaratmazsam bende katılmak isterim.
he bide unutmadan aracın üzerinde kar lastikleri var.
merhabalar 2004 bi discovery td5 sahibiyim. standart bi araç ile sizlere parkurda sıkıntı yaratmazsam bende katılmak isterim.
he bide unutmadan aracın üzerinde kar lastikleri var.
şimdi bu 3 lüden hangisine co pilot lazım. isterseniz almayın. köfteland la gelirim. ama 3 nüzünde tamponu oracıkta kalır. inceden tehdit içeren mesajdır.
şimdi bu 3 lüden hangisine co pilot lazım. isterseniz almayın. köfteland la gelirim. ama 3 nüzünde tamponu oracıkta kalır. inceden tehdit içeren mesajdır.
Bu pazar Gezenbilir Feroza grubunun daha önceden kararlaştırılmış olan toplantısına katılacağımızdan aranızda malesef olamayacağız.Fakat geçen pazar biz yine aynı bölgedeydik yerler epey kurumuştu,pazara kadar güzel bir yağmur yağmassa zemin dahada sertleşecektir bilginiz olsun.Yağmur fazla yağmassa AT lastikli araçaların kolay kolay kalacağını sanmıyorum.Şimdiden size iyi eğlenceler.