KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gelicem diyemiyorum gelemicem hiç demek istemiyorum aksilik cıkıcak ve pazar gunu bir iş cıkıcak diye korkuyorum gelirsem umarım AT lerimin gitmediği veya gidemiceği yerler olucaktir yine
Tşkler Ahmet ustacıgım sanırım bir hata oldu bende sizlerle olmaktan mutluluk duyarım gecen hafta araclarımız biraz zorladık hala toparlamaya ugraşıyoruz sizlere iyi eglenceler güzel görüntülerinizi bekliyoruz
iyiki gelicem dememişim çünkü Çok sevdiğim bir yer olan kartepeye Köpeğimi Tatbikat amaclı eğitime götürücez Buyuk ihtimal ile daha sonraki haftalarda sizlerle olucam (inşallah olucam 3 org katıldık) 4 de bir geçemedim nedense
bu havalarda ne böle yaww butun parkur kurumuştur giderken arkamızdan su tankeride götürmek lazım ;D
[tolgacığım karaburun parkurunu zor bulursun ancak 2011 kışı/quote]
yarın bende oralarda olacam belki karşılaşırız .daha önceden jeeplerle konvoy yapmıştık çok çok eskiden arazide motosikletle jeep lerin peşinde gitmek zor oluyor konsep farkı oluyor .çok beklemeler ve takılmalar oluyor .gerci jeeplerde bu ayrı bir güzellik .fakat genede karşılaşırsak sizlere eşlik etmek isterim .kısmet olursa yarın görüşmek üzere arkadaşlar