bende aranızdayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirgümüş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,533
merhaba arkadaşlar bende 94 mod feroza,yla aranızdayım .ilk olarak bilmek istediyim araç sx diyerl modellerdeki farkı öyrenmek istiyorum,ve bu araç için bazı bilgileri verirseniz memnun olurum görüşmek dileiile saygılar.

Etiketler

Ynt: bende aranızdayım

alican4153' Alıntı:
Bekir Bey aracınız hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz :smiley: fotoğrafları yok mu görsek?
teşekkür ederim alican kardeş aslında senin aracı takip ediyordum kısmet bunaymış resim çeince atıcam,yanlız aldıktan sonra sitede parça sorunundan bahsediliyor o canımı sıktı inşallah bir sorun yaşamam,görüşmek üzere ben istanbuldayım .

bekirgümüş' Alıntı:
teşekkür ederim alican kardeş aslında senin aracı takip ediyordum kısmet bunaymış resim çeince atıcam,yanlız aldıktan sonra sitede parça sorunundan bahsediliyor o canımı sıktı inşallah bir sorun yaşamam,görüşmek üzere ben istanbuldayım .

Parça sıkıntısından bende korkuyordum almadan önce ama motor rektefiye yaparken hiç sıkıntı yaşamadım izmitteki parçacı istediğimiz tüm parçaları getirtti geri kalan parçalar kolay bulunabilirmi onu bilmiyorum

bekirgümüş' Alıntı:

Bekir arkadaşım,

aracınız hayırlı olsun...

Daihatsu Feroza üretilmeyen bir model oldugu için parçaları ha deyince bulunmayabilir.Bu da dogal birşeydir..

Bu konuda Feroza topiklerini okursanız defalarca bu konuda bilgi verilmiştir.Ya yetkili servisten istediginiz parçayı 20-40 gün gibi bekleyip getirteceksiniz...Yada Ankarada Hakan Atamandan soracaksınız.
-Bakımlarını da İstanbulda oldugunuz için ya yetkili serviste yada..bildiginiz tavsiye edilen özel servislerde yapıracaksınız.Ben zamanında Ferozam varken Feridun ustaya bakımlarını yaptırmıştım..memnundum. Gereken parça bulma-sormada da yardım eder .

-.hakan ataman..532 2820523
-Feridun Turna.(Sergen Oto )
Cep: 0532 462 85 76 Dükkan: 0212 649 26 20 www.sergenoto.com
Adres: Karadeniz mah. Ziya Gökalp cad. No: 3/7 Gaziosmanpaşa/İST.

Kolay gelsin..

koroglu1414' Alıntı:
Hayırlı olsun bekir bey..
Parça konusunda kaygınız olmasın,biz hiç sıkıntı çekmedik Mudurnu grubu olarak..
çevded bey çok teşekkür ederim bayabi tesellioldum sorunum olursa sizi rahatsız ederim,mudurnu gurubuna sevgiler.

merhaba ismail bey sitede araçlar hakkında tavsiyeleriniz ve fikirlerinizi takip ediyorum ve daha sattıyım aracım xj ve aldıyım feroza,yı sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra karar verdim,oun için bundan sonra sorunlarımda sizleri rahatsız odicem ,ayrıca usta tavsiyesiiçin teşekkür,saygılar görüşürüz.

parça konusunda sıkıntınız olursa ben de elimden geldiğince yardımcı olabilirim,eniştem ümraniye'de japon oto yedek parça işi yapıyor,pek parça sıkıntısı çekmiyorum

acaNn' Alıntı:
parça konusunda sıkıntınız olursa ben de elimden geldiğince yardımcı olabilirim,eniştem ümraniye'de japon oto yedek parça işi yapıyor,pek parça sıkıntısı çekmiyorum
teşekkürler alican bey parça sıkıntısı canımı sıktı ne yazıkki aracı aldık bikere, ama siz ve bazı arkadaşlar sıkıntı çekmiycemi söyledikce rahatlıyorum,yoksa başka türlü araca ısınamıycam tekrar teşekkürler ,görüşmek üzere ,saygılar.

Merak etmeyin parça sıkıtsı çekmessiniz fazla bende 85 model Daihatsu Rocky var bende önceleri çekiyordum parça konusunda sonra İsmail beyin söylediği Hakan ATAMAN (532 282 05 23) la tanıştıktan sonra parça olsun diğer konularda sorunlarım hal olmaya başladı. Bu arada İsmail bey'e teşekkür ederim.Doğru tetarikci ve ustayı bulmak lazım diye düşünüyorum.

robot' Alıntı:
Merak etmeyin parça sıkıtsı çekmessiniz fazla bende 85 model Daihatsu Rocky var bende önceleri çekiyordum parça konusunda sonra İsmail beyin söylediği Hakan ATAMAN (532 282 05 23) la tanıştıktan sonra parça olsun diğer konularda sorunlarım hal olmaya başladı. Bu arada İsmail bey'e teşekkür ederim.Doğru tetarikci ve ustayı bulmak lazım diye düşünüyorum.
evet böyle şeyler duydukca rahatlıyorum çünkü aracı alalı bir hafta oldu çok memnunum inşallah ismail bey ve sizlerin sayesinde sıkıntı çekmiycemi umuyorum teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.