Haşmet bey sağlıklı güzel gezilerde kullanman dileğimle hayırlı olsun.
Aynı model 11,5 m3 bende var.Çok ideal bir araç aldınız.2012 de İnşallah tamamına ereriz.
sevgiyle kalın.
Nihat bey teşekkürler. Bence de araç seçiminde en ideal olanı tercih ettik. 11,5 m3 bizim aile için biraz küçük geleceğinden benim tercihim 13,5- 15 m3 arasındaydı. Bu denk gelince 15 m3 oldu. Şimdi 2012'yi bekleyeceğiz
Haşmet bey hayırlı olsun,
Önümüzdeki 2 yıl asker muhabbeti gibi olacak sanırım. KOCAOĞLAN'a bakıp gel 2 yıl gel bitsin bu hasret seslerini duyar gibiyim.
Levent
Bu haberı hep almayı beklıyordum. Neden se sankı yazdıgı yazılarında bana , Haşmet beyın ıcınde yarım kalmış bır heyecanın ozlemını hıssedebıldıgıme ınanıyordum. Kımbılır.
Haşmet bey kardesımız hayırlı ugurlu olsun . İçimden , " şimdı oldu işte " demek gelıyor. Gule-gule kullanın.
Haşmet bey,merhaba ve hayırlı uğurlu olsun.ALLAH kaza bela vermesin.ALLAH tamamına erdirsin.Siz tegrübeli bir motokaravancı olarak mutlaka gereksinimlerinizi karşılayacak ve idealinizdeki bir camperı yaratacaksınız.Bizlerede bir örnek teşkil edecektir.Güle güle kullanın.Değerli ailenizede selamlar.SEVGİ ve SAYGILAR.