Gökhan Bey, burada herhangi bir tesis, bina, sokak olmadığı için adres bilgilerini veremeyeceğim. Tali köy yollarından gidiliyor. Google Earth'den baktım. Koordinatlarını vereyim.
41°01'05"K 29°21'01"D
Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)
Atilla Abi doğrudur. Kurtdoğmuş köyü yakınlarında.
Levent koordinatları direk yazıp aratırsan Google Earth yanlış yere yönlendiriyor. Başka türlü yazılması gerekiyor galiba. Ömerli Gölü çevresinde mausu gezdirip altta koordinatları okuyarak yaklaşık bulabilirsin.
aslanahmet' Alıntı:
Gökhan Bey, burada herhangi bir tesis, bina, sokak olmadığı için adres bilgilerini veremeyeceğim. Tali köy yollarından gidiliyor. Google Earth'den baktım. Koordinatlarını vereyim.
41°01'05"K 29°21'01"D
Hakan bey internette westfalia araclara bakarken senin aracin eski sahibinin actigi bir konuyu gordum ve paylasayim dedim. 2010 yili basinda tavan yanlarindaki ve belindeki gri kusaklar yokmus. Birde sanirim on panjurun cevresindeki kirmizi cizgi yokmus.
Teşekkürler Melih bey. Maalesef resimleri göremiyorum. Sadece kurbağa resmi imageshack a da üye oldum ama yine göremiyorum, ne yapacağım ? Kurbağalardan soğudum heryerde karşıma çıkıyor.