Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın levent ertürk beye buradan sevgi ve selamlarımı iletiyorum... emanetiniz olan 06 HSU 77 plakalı aracınızı yeni plakasıyla ( 60 HE 999 ) tokat yollarına sürmüş bulunmaktayım.. 'kings go ahead' artık tokatın dağlarında bayırlarında offroad yapıyor. bu aracı bu kadar temiz ve itina ile kullandığınızı daha önceden bilseydim şehir şehir gezipte zj aramazdım.
sevgi ve selamlar eder tekrar teşekkür ederim... AHMET ÇEVİRGEN
çok teşekkürler arkadaşlar. valla bende ilk defa bu formda bu ağızları işitiyorum... kamyoncu arka yazıları gibi ;D çamurunuz eksik olmasın ;D lastiğinizin havası hiç inmesin ;D
lpg nize allah zeval vermesin ;D bol çamurlu günler gibi.....
ahmet bey öncelikle hayırlı olsun.. bu arac sayesinde levent beyi tanıdım.çok memnun oldum..bence çok şanslı olduğunuzu düşünebilirsiniz..çok kara bela gerçekten..) tavsiyem şudur benim gibi bu aracı kaçırıp ağlayan çoktur.. oyüzden tavuk ördek koyun bişiler kesin bence..nazar değmesin inşallah..hayırlı olsun tekrar..olur da satıcam derseniz alıcı hazır))