KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kenan bey, öğlen saatlerinde geçtim klasisin oradan sizin defender a giptayla baktim tekrar.arayıp tanışmayı çok niyetliydim ancak cocuklar uyumuştu arabada duramadım. Kısmetse tanışmak isterim.
Saygılar.
Hüseyin Bey
Tekirdağ, Çanakkale, Bandırma, Bursa, Yalova ve Kocaeli güzergahını takip edip bir tur yapmak istedik. Yolda karavancı arkadaşlara rastladık ve selamlaştık sizin karavan ile de selamlaşmış olabiliriz. Yapılacak bir etkinlikte yakından tanışmak isterim.
Saygılarımla
Kenan YAMA
Yaptığımız geziyi aldığımız bir yakınımızın cenaze haberi nedeni ile Bandırma'da keserek, Kocaeli Körfez ve oradan Ordu Ünye'ye yolculuk yaptık.
Gönen de Kaplıcalar park alanında bir gece konakladık. Daha sonra güvenlik geceliğine 50 TL isteyince Gönen li Kadir Abimizin karavanının yanında park ettik.
Ünye'ye geldiğinizden haberim olsaydı keşke. Hem tanışmış olurduk, hem şu güzel aracı yakından görme fırsatımız olurdu. Bir daha sefere Giresun'a bekleriz artık.
Ünye'ye geldiğinizden haberim olsaydı keşke. Hem tanışmış olurduk, hem şu güzel aracı yakından görme fırsatımız olurdu. Bir daha sefere Giresun'a bekleriz artık.
Ünye ye Babamın aracı ile gelip aynı gün geri dönmek zorunda kaldık. Geniş zamanımızda karavan ile yaptığımız gezi esnasında elbette bizde tanışmak isteriz.
Saygılarımla.