İnsel, sıcağı seven rahmetli annemin sık kullandığı bir deyim vardı,Sıcak bayıltır,soğuk öldürür diye Birbiri ardına gelen güzel hava destekli tatil günlerinin hakkını vermişsiniz,en çok Kocayemiş bilgisine sevindim kalabalıktan eskisi kadar anadolufeneri yolunda toplayamaz olmuştuk,sayenizde bir hedef rotamız oldu Güzel geziler dileğiyle....
Insel hocam daha yeni firsat bulup yazdan itibaren butun gezileri okudum. Bu arada google maps'in bu hatasin ben yillar once kesfettmistim ama hatayi giderirler diye umit etmistim. Hala giderilmedigini gormek uzucu. Ayrica google maps bir cok avrupa ulkesinde telefondan navigasyon olarak kullaniliyor ama hala bizde kullanilamiyor. Navigasyon cihazi kullanmiyor olayi telefon ile cozuyorsaniz size sygic programini oneririm. Cok basarili bir navigasyon programi. Android tabanli telefon ve tabletlerde calisiyor. Eger ihtiyaciniz varsa soyleyin size programi gonderebilirim.
Saolasin. Bu gezide onu yuklemistim. Ama meger ucret isteyecekmis. Suresi bitti. Tabletten kullanip çok da begenmistim. Tablete yuklu ama simdi para istiyor. Gonderirsen çok sevinirim. Melih sen facebookta yok musun?