Hem ana yollarda hemde konakladığım koylarda onlarca yabancı karavancı ile karşılaşıp tanışıyorum yüksek model karavanla gezen kadar çok düşük model karavan kullanan da var hatta evi olmayıpta karavanda yaşayan çok sayıda insanla karşılaştım.Benim aracım 1990 model ne şişme ne çatlama nede patlama var çok memnunum . Sizin aracınızda değil 84 model 74 model olsa ne olur çok temiz bir aracınız var.Kim ne derse desin bu araçlar dünya markasıdır.Selamlar..
Metin Bey size %100 katiliyorum.Hatta ben bazi konularda eski teknolojiyi arar oldum.Bana gore bakimli eski makine, cogu zaman yeni teknoloji makineden iyi oluyor.Ornek vermek gerekirse evde kullandigimiz bulasik makinesi 13 yillik olunca 3 sene once hicbir sey olmamasina ragmen degistirme karari aldik.Son 3 senede 3 bulasik makinesi degistirdik.Hanim halen nerde benim ilk makinem deyip duruyor.Bu sebeble 16 yillik camasir makinesine dokundurtmuyor.
Aslinda ben kendimi teknolojiyi takip eden biri olarak gorurum.Ama nedense soz konusu vasita oldugunda elektronik aksam yerine, mekanik aksam hep kafama daha cok yatar.Kafam elektronige basmadigi icin sanirim
Ne dersek diyelim Hymer in yeni modellerini gordukce agzim sulanmiyor degil.Umarim Rabbim size de bize de 2013 modeline binmeyi nasip eder.
Bekleriz Levent abicim.Basimizin ustunde yeriniz var.Hatta yengeyle cocuklari bizde birakir, biz seninle gider 2-3 saatte halleder doneriz.Bu arada Hüseyin ustanin cep telefonu 0 536 422 39 05 Can Karavan'dan ayrilma.Burasi kapaninca kendilerine Can karavanin arkasinda bir yer acmislar.
Ampermetre ile akuleri ölcmekten bıkmıştım ekte resmi bulunan dijital ampermetreyi 30TL ye aldım ve görebileceğim bir yere monte ettim.bu fotografi 3. viteste 2500 devirde klima ve buzdolabi çalışıyorken çektim.dinomo 14.2 ile şarj ediyor.