İnsel bey karavanınız çok güzel, Aydın'da bunlardan bir tane var ve sanırım o da satılık, istanbul'dan Recep adında bir arkadaşın. Kendisi burada iş kurmuş, buraya geldiğinda karavanında kalıyor. Güzel günlerde kullanın...
Dostlar,
Bir başlangıç olsun diye kendi karavan(lar)ımı tanıttım ama arkası gelmedi, sizlerden de bekliyorum benzer tanıtımları. Bu arada isteyen arkadaşlar
http://www.facebook.com/editaccount.php?language#/group.php?gid=52646701679&ref=mf grubuna katılabilirler.
Oğuz
Sahibinden.com da büsünüze bakarken bişey dikkatimi çekti. Arkada brandadan bir odası var. Bu ne işe yarıyor? içinde durulabiliyormu? Merak ettim doğrusu.
Sahibinden.com da büsünüze bakarken bişey dikkatimi çekti. Arkada brandadan bir odası var. Bu ne işe yarıyor? içinde durulabiliyormu? Merak ettim doğrusu.
Onu takmak cok ise yariyor. Aslinda cocugu orada enine yatirmak icin kullaniliyor. Ama ben esyalari, bavullari oraya koyuyorum. Yatak acikken ozellikle cok rahat oluyor. Hem icerisi bosaliyor hem de bavullara cok kolay ulasabiliyorum.
Sanıyorum alkovanlı bu yeni tercihinizin doğruluğuna, gün geçtikçe daha çok inanıyorsunuz. Yazılarınızdan daha bir ısındığınız anlaşılıyor gibi. Mekanik, orijinal, çocukları olan bir aileye göre yeterli ve ferah, bürokratik engellerle uğraşmama .... gibi etkenler bunda rol oynadı kanımca.
Alkovanı değil gökyüzü ile aranızda bir şeyin olmadığı yeri kastettim,ibiş keyfine gelince azaten keyif aldığınız birşeyi daha keyifle yapmak,örnek siz karavanın üstüne koyduğunuz şezlongta uzanırken eşiniz aşşağıdan yanan ateşten aldığı korla sizin sigaranızı yakarken,sıcak şarabıda sizin ufaklığın getirmesi, gitarı çalan arkadaşta sizin istediğiniz şarkıyı çalması işte bu ibişin Allahı ;D
Valla ne yazik ki kimse bana boyle bir hizmette bulunmuyor. Nerdeeeee? Saka bir yana karavancilik dostlarla birlikte oldukca daha guzel. Evet bu burokrasi beni bile cildirtiyor.
Alkovanı değil gökyüzü ile aranızda bir şeyin olmadığı yeri kastettim,ibiş keyfine gelince azaten keyif aldığınız birşeyi daha keyifle yapmak,örnek siz karavanın üstüne koyduğunuz şezlongta uzanırken eşiniz aşşağıdan yanan ateşten aldığı korla sizin sigaranızı yakarken,sıcak şarabıda sizin ufaklığın getirmesi, gitarı çalan arkadaşta sizin istediğiniz şarkıyı çalması işte bu ibişin Allahı ;D