Gerçek karavancıların karavanları genelde düzgün oluyor, karavanlar geçmişlerinde geçici karavancıların eline düştüğü için birde hor kullanılınca hayli yıpranıyor...Hele birde kampcılık anlamının dışında olan ticati ve kamusal karavanlarvar, inşaat şirketlerinde mühendislerin barınması için kullanılmış, adamlar yeri geliyor, kendilerini cezalandırılmış niteliyorlar..Birde yanlış hatırlıyorsam kurtadam uyarsın, mesela kurtadamın karavanı yabancı bir medikal grubun, Türkiyeye hibe ettiği istanbul böbrek vakfının gezici kontrol karavanıydı, bunlar 2003 yılında iki taneydiler, merterdeki siyami ersek böbrek hastanesine bağışlanmıştı ihale ile sattılar, ben o zaman ihale için gidip bakdığımda ihaleye bile girmedim, karavanı tanıdığım bir arkadaş aldı 1 sene semizkum kampingde kullandı, sonra başa çıkamayacağını anlayıncada sattı, bu tip hizmet, amaçlı karavanları tabiki kullananlarda hor kullanıyor, sonradan gerçek bir karavancının eline bir şekilde geçince, A'dan Z'ye soyulup elden geçmesi gerekiyor..Sn. Kurtadama Allah kolaylık ve sabır versin, karavan orjinal İngiliz Lunar, ingiliz lunar karavanları ingiltere genelde yağışlı bir havaya sahip olduğu için su yalıtımı yüksek karavanlar diye biliyorum, böyle detaylı bir revizyondan geçince güzel bir karavanın ortaya çıkacağını düşünüyorum...