benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şeref usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,923
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şeref usta

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar ben şeref usta bana bu siteden mesajlar geldi yaptıklarını bizimle paylaş diye format mesajları bende yapmakta olduğum tek kabin unimogu çift kabine çevirme aşamalarını paylaştım hatta ısrar üzerine 2 adetde resim koydum sanırım herkes çok beğendi hatırladığım kadarıyla 700 üzerinde mtakip eden oldu. fakat ne hikmetse benim sayfam silindi daha dogrusu benim haberim olmadan katledildi. şimdi soruyorum benim sayfamı silmek içinmi
bana yaptılarını paylaş diye format attınız benim sayfamı katleden modolatörü esefle kınıyorum. :mad:

Etiketler
Ynt: benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim?

ustam daha alışacağın çok şeyler var bu sitede.zamanla sende benim gibi yüzsüz olursun burdaki yüzsüzleri göre göre( birkaç defa yasaklandım ve tekrar üye oldum o yüzden kendime yüzsüz diyorum da ) :smiley: tabi burdaki üzerine alınması gerekenlere de

Neyse ben mesajımı değiştiriyorum sadece takipte olacağım.

Şeref bey sanırım bir yanlış anlama vardır bu sitede konu dışına çıkan mvzular dışında silinme ya da yasaklanma sözkonusu değildir en kısa zamanda bir açıklama yada özür gelecektir bizzat bende takipçisi olacağım

Bu aralar fazlalaştı bu konu-mesaj silinme olayları, ben de merak ediyorum açıkçası sebebini...

Arkadaşlar merhaba;

Şeref Usta ben sonuçta sitenin moderatörlerinden değilim, kanımca mutlak bir hata vardır diye düşünüyorum, öncelikle ilgili kişilere öncelikle mesaj atarak bilgilenseydiniz, daha sonra burada yoruma açardınız. Fakat mutlaka bir cevap alacasınızdır yine.

Uçankarga arkadaşa gelince, kişisel sorunlarınızı buraya taşıyorak ve ismini vermediğiniz insanlara hakaret ediyor olduğunuzun gayet te farkındasınız. Şahsi olmayan bir sorunlar var ise yazarsınız bizlerde bi,lgilenmiş oluruz. Fakat kimleri kasteddiğiniz belli olmayan kişilere yaptığınız ağır ithamlar hiç hoş değil. Eğer yapabiliyorsanız isim vererek yapın bu ithamları yoksa kişsel sorun ise hiç buralara taşımayın olayları, bizi de gereksiz yere meşgul etmeyin.

KULLANDIĞIMIZ KELİMELERE LÜTFEN DİKKAT EDELİM, eğer birine bir şey söylemek istiyorsanız açıkça söyleyebiliyorsanız lütfen yazın, herkesi töhbet altında bırakmanın anlamı yok.

Assasin' Alıntı:
Neyse ben mesajımı değiştiriyorum sadece takipte olacağım.
sanırım bana cevap verecektiniz ama takipte kalmanız da iyi bence :smiley: diğer arkadaşlarım alınmasınlar ama illaki bişeyleri,n reklamını mı yapmamız gerekiyor yada aynı görüşte mi olmamız gerekiyor.farklılıklar olamazmı yaşantımızda ve bu farklılıklar değilmi osmanlıyı 700 yıl dünyaya hakim kılan vs vs vs .aslında yazacak çok şey var ama nası olsa sonuç değişmez :'(

uçankarga' Alıntı:
diğer arkadaşlarım alınmasınlar ama illaki bişeyleri,n reklamını mı yapmamız gerekiyor yada aynı görüşte mi olmamız gerekiyor.

Sorun o değil tabiki, dediğiniz gibi diğer arkadaşlarında alınmaması için açık olmanız gerekiyor, kime ne söylüyorsanız söyleyin, genele hitap ederek ''YÜZSÜZLER'' demeniz çok etik olmuyor kanısındayım.

Kimseyi reklam etmeyeyim diyerek herkesi zan altına sokuyorsunuz.

Bu arada forumda da bir ÜSLUP dengesizliği sürüp gitmekte, herker ağızına geleni rahatça söyleyebiliyor, nasıl bir rahatlıktır bu anlayamadım. İnsanın yüzüne söyleyemeyeceğin sözleri burada nasıl yazma cesaretini nasıl gösteriliyor hayret ediyorum.

Sorunu merak ettim takip.

Ben bugüne kadar herhangi bir mesajımın silindiğini hatırlamıyorum. Ki bol tartışmalalı konulara da mesaj yazdığım çok olmuştur.

olasiliksiz' Alıntı:
Ben bugüne kadar herhangi bir mesajımın silindiğini hatırlamıyorum. Ki bol tartışmalalı konulara da mesaj yazdığım çok olmuştur.
Silinen konular görmüşsündür heralde..

Silinen konular görmüşsündür heralde..

Ona pek dikkat etmedim, ama taşınan konular gördüm. Bunun yeri orası değil de burası olsun deyip taşıyorlar, sonra konunun sahibi konusunu açtığı yerde bulamıyor.

taha bey sorun şu: insanlar söylemlerini dile getirirken birileriyle bu genelde moderatör yada site yöneticisi sedat bey oluyor,aynı görüşte değillerse yasaklanıyorlar bukadar açık ve net.aslında hepimizin amacı gezdiğimiz gördüğümüz yerleri anlatmak ve paylaşmak bunu yaparkende doğaya ve canlılara zarar vermemek ve adrenalin dolu anlar yaşamak değilmi.bu arada da yardım kampanyaları düzenlemek ve birilerine çözüm sunmak işte bulunma amacımız bu değilmi ama nedendir bilinmez alkol sigara karşıtşığı yaptığımızda yada kağıt üzerinde yüzde doksandokuzu müslüman olan ülkemizde dindarlıktan bahsettiğimizde birden İNSANLARI PROVEKE ediyormuş oluyor ve yasaklanıyoruz olay bukadar basit bilmem açıklayabildimmi ::smiley:

Dindarlıktan bahsetmenin yeri burası değil, din birseysel bir konudur, Tanrı ile kendi aranızdadır. Ama sitenin konu alanını bozmadan ekonomiden politikadan vs bahsedebilirsiniz, belli bir ölçüde tolere ediliyor.

olasiliksiz' Alıntı:
Dindarlıktan bahsetmenin yeri burası değil, din birseysel bir konudur, Tanrı ile kendi aranızdadır. Ama sitenin konu alanını bozmadan ekonomiden politikadan vs bahsedebilirsiniz, belli bir ölçüde tolere ediliyor.
Burası ne din nede siyaset yeri. Siyaset tolere ediliyorda din neden edilmiyor diye sorarlar adama. Bu sitenin amacı belli amcın dışına çıkmamakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri